تفاهم نامه همکاری های پژوهشی با دانشگاه تبریز منعقد شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم عقد تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی با دانشگاه تبریز، گفت: در این راستا با 11 دانشگاه کشور تفاهم نامه های مشابهی امضا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تفاهم نامه همکاری های علمی، پژوهشی بین دانشگاه تبریز، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی امضا شد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این مراسم، اظهار کرد: این وزارتخانه برای حمایت از پژوهشگران این حوزه یک هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است.


محمد حسن نامی، دانشگاه های شریف، تهران، خواجه نصیر، علم و صنعت، صنعتی اصفهان، شهید چمران اهواز، سمنان، تبریز و صنعتی سهند تبریز، گیلان، شیراز و کرمان را 11 دانشگاه مورد نظر برای عقد قرارداد برشمرد.


وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 151 نفر از رتبه های برتر کشور جذب دو رشته تحصیلی مهندسی برق و کامپیوتر شده اند، گفت: این نشان دهنده پتانسیل زیاد کشور در حوزه فناوری و ارتباطات است.


نامی، افزود: به برکت انقلاب اسلامی، شاهد فعالیت دانشگاه های ارزشمند، دانشجویان برجسته و استادان شایسته ای هستیم که ظرفیت بزرگی برای کشور محسوب می شوند.


رئیس دانشگاه تبریز نیز گفت: این تفاهم نامه به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی و پژوهشی این سه نهاد امضا شد.


پرویز آژیده افزود: از اهداف اصلی این تفاهم نامه تاسیس و راه اندازی پژوهشکده آی.سی.تی (ICT) در آذربایجان شرقی، تشکیل کمیته پژوهش و توسعه ICT، توسعه جایگاه و تجاری سازی فناوری های نوین در تکنولوژی ارتباطات استان، استفاده از توانمندی های علمی و عملی طرفین برای گسترش آموزش و پژوهش، اعطای تسهیلات کم بهره و قرض الحسنه به شرکت های دانش بنیان دارای ایده های نو مرتبط با آی.تی (IT) و ICT است.


همچنین به دنبال امضای این تفاهم نامه دو قرارداد اجرای پروژه های تحقیقاتی بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه سهند و تبریز نیز امضا شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 248338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha