روحیه حماسی به دست معلمان در کشور ایجاد می شود

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، ایجاد روحیه حماسی ایرانیان در مقابله با مستکبران روزگار را در سایه پرورش استعدادها به دست معلمان باکفایت دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل ،حجت الاسلام دکترسید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه اردبیل، در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت هفته معلم و عقیدتی - سیاسی سپاه به ایجاد روحیه حماسی ایرانیان در مقابله با مستکبران روزگاررا در سایه پرورش استعدادها به دست معلمان با کفایت اشاره کرد و گفت: اگر امروز تربیت حماسی اتفاق می‌افتد تا به منشور و نماد عزت‌مندی تبدیل شود همه به واسطه معلمان است که علما، بزرگان و شخصیت‌هایی همچون باکری و همت به دست این معلمان تربیت یافته و تعالی پیدا کرده‌اند.

 
وی افزود: معلم خوب به عنوان یک مراقب و ناظر همیشه بیدار می‌تواند تربیت نسلی را عهده‌دار شود تا با تکیه بر علم بتوانند جامعه را از وابستگی نجات دهند.

 

حجت‌‌الاسلام عاملی بیان کرد: شاخصه علم در اعتلای مدنیت و فرهنگ جایگاه علم، معلم و علما حساب ویژه‌ای باز کرده و نظام ارزش‌گذاری برای این قشر خاص بوده است.

 

وی ابراز داشت: در سیره پیامبر مکرم اسلام (ص)هم اکرام به اهل علم در حد اعلا بوده به طوری که آن حضرت افراد باسواد را که در جنگ‌ها به اسارت گرفته می‌شد ترغیب می‌کردند تا به دیگران آموزش دهند تا زمینه آزادی آنها فراهم آید به طوری که خود پیامبر (ص) اولین مجموعه اکابری را راه انداخت.

 

امام جمعه اردبیل با اعلام اینکه اسلام هیچ واهمه‌ای از محیط علمی و رشد علوم و فنون ندارد، تصریح کرد: بلکه دین اسلام در محیط علمی بیشتر و بهتر رشد می‌کند و زمینه پرورش استعدادها نیز فراهم‌تر می‌شود.

 

وی متذکرشد: اگر در امپراتوری روم، به ایران و کل جهان اسلام اجازه می‌دادند که پیامبر رسالت‌ و سخنش را مطرح کند حتی یک جنگ رخ نمی‌داد و امروز دنیا به واسطه علوم اسلامی به تسخیر در ‌می‌آمد.

 

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل از معلمان به عنوان اصلی‌ترین ذبالحقوق جامعه یاد کردواظهار داشت: امروز هر سفره‌ای که در این کشور باز شده است به برکت معلمان است و اگر ضعف و قوتی نیز شکل گرفته و حوادث تلخی به وقوع پیوسته و یا ملتی در جهل و عقب‌ماندگی فرو رفته در سایه همین مولفه است که نسبت به علوم و فنون بی‌توجهی شده و یا در حد اعلا به آن توجه شده است.

 

وی بزرگترین ابزار معلم را ابزار تربیتی اعلام کرد و ادامه داد: باید بدانیم که معلم با چه ابزار و عناصری علوم و فنون را انتقال می‌دهد و ما به چه معلمانی احتیاج داریم تا یک حرکت جهشی تربیتی را در جامعه شاهد باشیم که در این باب باید اذعان داشت که ما به معلمی نیاز داریم که از لحاظ روحی – روانی و فکری بتواند نسل آینده را درست و صحیح تغذیه کند.

 

این استاد حوزه ودانشگاه دراستان اردبیل با بیان اینکه آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت قادر است یک نسل سالم و یا یک نسل بی‌هویت درست کند، عنوان کرد: برای شکل‌گیری یک شخصیت عظیم جهانی این دست معلم است که می‌تواند معجزه کند و یا فرزندی تربیت شود که جهان را به خاک و خون و آتش بکشد.

 

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش از آن جهت که تربیت و تعالی یک ششم جمعیت کشور را در دست دارد جایگاهی عظیم و والا دارد به طوری که به دست معلمان با کفایت ما انسانی تربیت می‌شود که می‌تواند در نقطه اوج عظمت و کرامت باشد.

 

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: اگر دیگران آهن ، فولاد ودیگردست‌سازهای بشری می‌سازند معلم استعدادها را به مرحله عمل می‌رساند و با دست توانمند خود قادراست نسلی تحول‌آفرین و انسانی تحول‌ساز تربیت کرده و تحویل جامعه دهد.

 

وی اضافه کرد: چه بسیار استعدادهایی که در قبرستان‌ها دفن شدند و به مرحله فعلیت نرسیدند که یک معلم خیر و نیک‌ پسند می‌توانست آنها را پرورش داده و ارتقا بخشد.

 

نماینده ولی فقیه دراستان وامام جمعه اردبیل یادآورشد: ما باید ازامروز به فکر تولید علم و بهره‌گیری از ایده‌های مختلف در کسب ثروت باشیم چرا که معلم خوب به عنوان یک مراقب و ناظر همیشه بیدار،می‌تواند تربیت نسلی را عهده‌دار شود تا با تکیه برعلم بتوانند جامعه را از وابستگی نجات دهند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 248203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha