به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، محمد سلطان زاده، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان، امروز (14 اسفند) در جمع هسته های تذکر لسانی که به منظور توجیه برای اجرای مانور در تالار عماد مجتمع فرهنگی هنری انتظار برگزار شد، رسالت اصلی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر را فرهنگسازی برای عمل به این فریضه مهم الهی دانست و گفت: این ستاد، مجموعه ای آموزشی و فرهنگی است که در صدد ایجاد فضایی برای استفاده از همه قابلیت ها و ظرفیت های جامعه است تا مردم به فریضه های یاد شده عمل کنند و به آن بها دهند.
وی با تأکید بر اینکه هسته های تذکر لسانی تنها به عنوان آمر به معروف و ناهی از منکر در جامعه نباید عمل کنند، بر ضرورت ورود به جامعه به عنوان مربیانی که آموزش به مخاطب را دنبال می کنند، تأکید کرد.
دبیرستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان در خطاب به هسته های تذکر لسانی، ارائه رفتار صحیحی که زیبایی عمل را به مخاطب نشان دهد را مورد تأکید قرار داد.
وی پیام امر به معروف و نهی از منکر را دوستی و محبت، سازندگی و حمایت خواند و خواستار القای این پیام در محتوای عملکرد هسته های تذکر لسانی شد.
سلطان زاده، با اشاره به اینکه دلسوزی در اجرای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر، منش همه انبیای الهی در طول تاریخ است، بیان داشت: کسانی که قلبشان برای حفاظت از نظام می تپد باید به این مهم بها دهند.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه "اساسی ترین و مهم ترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر، دفاع از نظام است" خاطرنشان کرد: آنچه باعث استحکام پایه های نظام حکومتی شود، بزرگ ترین معروف و آنچه به این نظام آسیب رساند، بزرگ ترین منکر است.
سلطان زاده اظهار کرد: باید با آموزش صحیح در شناخت معروف و منکر، ذهنیت مردم را از این موضوع که امر به معروف و نهی از منکر را تنها در حجاب و امثال آن محدود کرده، اصلاح کرد.
پایان پیام/
نظر شما