به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمدحسین فروزان مهر، استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در این باره اظهار کرد: اولویت شناسی، اجتناب از هزینه های غیرضروری و اختصاص اعتبار به پروژه هایی با پیشرفت بالا از جمله مواردی ست که باید مد نظر دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: تدوین برنامه دستگاه ها با رویکرد اقتصاد مقاومتی و حرکت در مسیری خارج از فضای اداری معمول از ملزومات تحقق حماسه اقتصادی است.
رییس شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان رضوی شرایط حاکم بر بودجه 92 را مشابه بودجه 91 عنوان و اضافه کرد: آنچه که موجب مدیریت شرایط و اعتبارات در سال گذشته شد، اهتمام دستگاه ها در صرف صحیح اعتبارات و مراقبت لازم در هزینه هایشان بود که بایستی در سال جاری تکرار شود.
فروزان مهر ادامه داد:شرایط موجود استان معلول فقدان نگاه آمایشی, عدم توازن در تخصیص اعتبارات توسعه برای مناطق مختلف استان متناسب با ظرفیت هایشان می باشد.
وی با تاکید بر لزوم فعال شدن بیش از پیش شوراهای برنامه ریزی شهرستانی گفت: از آنجا که طبق تکلیف بایستی فاصله شهرستان ها از شاخص های کشوری سالانه 10 درصد کاهش یابد، از شوراهای برنامه ریزی شهرستان ها انتظار می رود این مساله را در تخصیص اعتبارات و تسهیلات یارانه ای برای توسعه سرمایه گذاری ها لحاظ کنند.
استاندار خراسان رضوی از کارگروه های ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان خواست تا عملکرد سال 91 و برنامه های سال 92 را برای ارزیابی و طرح در جلسه ی آتی، به دبیرخانه ی شورا اعلام کنند.
بنا بر گزارش شبستان در ادامه رضا جمشیدی، معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی نیز در جلسه شورای برنامه ریزی استان با ارایه گزارشی از وضعیت لایحه بودجه 92 کشور گفت: بودجه پیش بینی شده در این لایحه برای کل کشور 731 هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته 9/28 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: سهم بودجه عمومی دولت و شرکت های دولتی نیز نسبت به سال گذشته با کسر هدفمندی یارانه ها به ترتیب با رشد 16 درصد و کاهش 6/1 درصد همراه بوده است.
جمشیدی کاهش اتکا به درآمدهای نفتی را از برجسته ترین ویژگی های بودجه امسال دانست و افزود: درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده نسبت به سال گذشته رشدی 4/20درصدی داشته است.
به گفته وی اعتبارات هزینه ای رشد2/20درصد و اعتبارات عمرانی با درنظر گرفته میزان تخصیص یافته در سال 91، رشد سه برابری را نشان می دهد.
معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: میزان تخصیص اعتبارات هزینه ای در کل کشور حدود 80 درصد و در استان با احتساب کسری های منظور شده حدود 109 درصد می باشد.
وی کل درآمدهای پیش بینی شده برای استان در سال جاری را هزار و 473 میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: این میزان که نسبت به سال گذشته 3/42 رشد داشته است، 9/3 درصد از کل درآمدهای پیش بینی شده برای استان ها است .
بنا بر گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی از رشد 7/11درصدی اعتبارات هزینه ای استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: از مجموع این اعتبار 134 میلیارد تومان برای حقوق و مزایای کارکنان و برای سایر پرداخت ها 139 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: سهم استان از اعتبارات عمرانی کشور6.08 درصد معادل 585 میلیارد تومان است که نسبت به سال 91 از نظر سهم معادل 02/0درصد افزایش و از نظر اعتباری حدود 29 درصد افزایش دارد.
پایان پیام/
نظر شما