مشکلی برای تامین برق یزد در پیک مصرف وجود ندارد

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته مشکلی در زمینه تامین برق مردم در فصل تابستان و پیک مصرف وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، محمد حسن صباغزادگان، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد، امروز( 7 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در سال گذشته پنج میلیارد و 250 میلیون کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در استان یزد تولید شد که نسبت به سال قبل از آن 18 درصد رشد را نشان می دهد.

وی میزان مصرف درسال گذشته را پنج میلیارد و 380 میلیون کیلو وات ساعت ذکر کرد و افزود: میزان مصرف انرژی الکتریکی استان یزد در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن 8 و 7 دهم درصد رشد را نشان می دهد.

صباغزادگان ادامه داد: استان یزد در گذشته کمبود مصرف انرژی را از شبکه سراسری تامین می کرد ولی سال گذشته پروژه های مختلفی در زمینه تامین برق در استان به بهره برداری رسید که امیدورایم در سال جاری کل مصرف برق از داخل تامین شود و مشکلی در زمینه تامین انرژی در استان داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد، قدرت نصب شده نیروگاهی استان یزد را یک هزار و 430 مگاوات ساعت عنوان کرد بنابراین نگرانی در زمینه تامین برق استان در پیک مصرف وجود ندارد.

وی در ادامه به پتانسیل استان یزد در زمینه انرژی خورشیدی و انرژی ها پاک اشاره کرد و گفت: در استان یزد نیروگاه 10 مگاواتی با استفاده از انرژِی خورشیدی در دست ساخت است.

صباغزادگان ادامه داد: نیروگاه های 3 کیلو واتی در برق منطقه ای، نیروگاه 5 کیلو واتی در شرکت توزیع برق، نیروگاه 20 کیلو واتی در دانشگاه یزد و نیروگاه 186 کیلو واتی در کارخانه شهید قندی با استفاده از انرژی های خورشیدی در استان یزد ساخته شده است.

وی با بیان اینکه برای گلخانه های استان یزد درصدد هستیم از انرژی خورشیدی استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: احداث نیروگاه های تولید پراکنده برق در نقاط مختلف استان یزد در دستور کار شرکت برق منطقه ای قرار گرفت و تاکنون 22 موافقتنامه اصولی با بخش خصوصی برای تولید برق منعقد شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد از احداث مولدهای مقیاس کوچک با ظرفیت 473 مگاوات در طرح تامین تولید پراکنده خبرداد و افزود: 13 پروانه احداث مولد برق با قدرت 205 مگاوات در استان یزد صادر شده که از این میزان 2 مولد با قدرت 7/38 مگاوات به بهره برداری رسیده است.

وی ادامه داد: تا پایان سال جاری تعداد نیروگاه های به بهره برداری رسیده به 4 مولد با قدرت 2/67 مگاوات خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان یزد، سال گذشته را سال شکوفایی صنعت برق استان یزد ذکر کرد و گفت: شبکه برق استان یزد از پنج خط ارتباطی به استان‌های همجوار متصل شده و یکی از پایدارترین شبکه‌های برق کشور را به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: ‌اکنون 65 درصد برق استان در بخش صنعت، 15 درصد در بخش خانگی، 13 درصد در بخش کشاورزی، 4 درصد در بخش عمومی و 3 درصد نیز توسط بخش تجاری مصرف می‌شود.

مدیر عامل برق منطقه‌ای یزد، یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته به منظور پایداری شبکه برق استان را اتصال آن به شبکه برق استان خراسان رضوی عنوان کرد و افزود: این اقدام با راه‌اندازی پست 400کیلوولت نخلستان بافق، پست 400 کبلوولت گلشن طبس و خط انتقال 400 کیلوولت طبس به بافق به طول 255 کیلومتر صورت گرفته که بدین ترتیب شبکه برق استان یزد با اتصال به شبکه‌های برق استان‌های اصفهان(دو خط)، کرمان، هرمزگان و خراسان رضوی، از پایدارترین شبکه‌های برق کشور محسوب می‌شود.

وی بهره‌برداری از پست 200 کیلووات موبایل میبد، افزایش ظرفیت پست 230 کیلوولت اردکان به 250 مگاولت آمپر، افزایش ظرفیت پست 400 کیلوولت یزد 2 به 630 مگاولت آمپر، پست 132 به 20 کیلوولت بهاباد و پست 132 به 63 کیلوولت فولاد را از جمله پروژه های مورد بهره‌برداری قرار گرفته برق منطقه‌ای در سال گذشته عنوان کرد.


صباغزادگان همچنین از مشارکت صنایع استان یزد در طرح مدیریت مصرف خبر داد و گفت: با مشارکت صنایع در سال گذشته و قرار دادن طرح تعطیلات و تعمیرات صنایع در زمان پیک مصرف 22 مگاوات از پیک مصرف در تابستان کاسته و 440 میلیون تومان تشویقی به این صنایع پرداخت شد.


پایان پیام/
 

کد خبر 247755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha