کتاب تأمین کننده نیاز روحی و فکری قشر جوان است

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دهگلان، کتاب را تأمین کننده نیاز روحی و فکری قشر جوان عنوان کرد.

بها الدین قرآنی در گفتگو با خبرنگار شبستان در سنندج با اشاره به نقش کتابخانه‌ها به عنوان نهادی فرهنگی در توسعه جامعه اظهار داشت: کتابخانه‌های عمومی به عنوان نهادی عمومی در فضای جامعه به عنوان ساز و کاری حیاتی در فرآیند توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه نقش مهمی را ایفا می‌کنند.


این مقام مسئول بیان کرد: کتابخانه‌های عمومی همچون دانشگاه‌هایی با غنای فرهنگی و تعلیمی هستند که همه می‌توانند با ورود به این دانشگاه از ثمرات آن استفاده کنند.


رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دهگلان تصریح کرد: پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های فضایی، طبی، نظامی، هسته‌ای، اقتصادی، معدنی، صنعتی و غیره ناشی از توجه به علم‌آ‌موزی و ارتقای سطح دانش در کشور است.


وی با بیان اینکه کتاب تأمین کننده نیاز روحی و فکری قشر جوان است، افزود: به ازای هر 100 نفر جمعیت سرانه فضای کتابخانه در شهرستان دهگلان 22 سانتیمتر است که این سرانه بر اساس استاندارد جهانی باید 11 متر باشد.


قرآنی در ادامه از پیگیری تاسیس کتابخانه‌های مشارکتی در هفت روستای سیس، مبارک آباد، سرنجیانه، باشماق، حاج پمق و بگه جان خبر داد و افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها این تعداد کتابخانه های مشارکتی در آینده‌ای نزدیک به 13 باب کتابخانه می‌رسد.


وی تصریح کرد: در شهرستان دهگلان یک کتابخانه نهادی و دو کتابخانه مشارکتی وجود دارد و حدود هفت درصد از جمعیت این شهرستان عضو کتابخانه‌‌های عمومی هستند.

 

قرآنی، توجه به کتابخانه‌ها و افزایش سرانه مطالعه را زیربنای توسعه فرهنگی در هر جامعه دانست و افزود: اختصاص اعتبار برای راه‌اندازی، توسعه و تجهیز کتابخانه‌ها یک سرمایه‌گذاری ارزشمند است.


رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی دهگلان با بیان اینکه پیگیری موقوفات عمومی روستاها برای اختصاص بخشی از آن به انجمن کتابخانه‌ها لازم و ضروری است، تصریح کرد: اختصاص بخشی از وجوه ستاد احیای زکات روستاها نیز به انجمن کتابخانه‌ها در توسعه آنها اثرگذار است.


وی گفت: هر شخصی با مراجعه به کتاب می تواند خود را به مراتب علمی و عملی در جامعه برساند و موفقیت های زیادی را در این راه کسب کند، اگر هر شخصی از کتاب های موجود در کتابخانه خود روزانه یک صفحه مطالعه داشته باشد می تواند در بسیاری از کارهای روزمره خود موفق و از نکات مفید در آن در راه حل مشکلات خود چاره جویی کند زیرا کتاب نه تنها وسیله است برای گسترش علم می تواند بهترین یار و همراه هر شخصی در تمام مراحل زندگی او باشد.


این مقام مسئول افزود: خواندن قرآن، مطالعه و تفسیر این کتاب آسمانی می تواند بر روی روحیه هر شخصی تاثیر بگذارد و او را از کج روی های روزمره که ناخود آگاه برایش اتفاق می افتد، دور کند.


قرآنی خاطر نشان کرد: شناسایی خیران منطقه برای جلب و جذب کمک‌های نقدی و غیر نقدی آنان به انجمن کتابخانه از برنامه‌های اداره کتابخانه‌های عمومی این شهرستان است.
 

پایان پیام/

کد خبر 24748

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha