به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام عبدالعلی گواهی، مسؤل نمایندگی ولی فقیه در سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با اشاره به جایگاه خاص شهیدان روحانی در هشت سال دفاع مقدس در مراسم یادبود شهید آیت الله مهدی شاه آبادی و 500 شهید روحانی شهر تهران گفت: شهدای جامعه روحانیت از سایر اقشار جامعه نیز دارای برجستگی خاصی هستند که به خاطر برخی مسائل خاطرات آنها در هشت سال دفاع مقدس به خوبی تبیین نشده است. همچنین کسانی که وظیفه روایت گری از جنگ تحمیلی را دارند و یا خاطراتی از شهدای روحانی در سینه خود جای داده اند به سمع و نظر مردم برسانند.
حجت الاسلام گواهی عنوان کرد: یاد زندان های طاغوت بخیر که قبل از پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی روحانیون بسیاری در زندان های رژیم منحوس پهلوی شکنجه ها می شدند تا نهال انقلاب ریشه در خاک بیفکند.
وی با اشاره به نقش کلیدی روحانیون در عملیات های جنگ تحمیلی تصریح کرد: روحانیون گل سرسبد شهدا بودند و گاهی در یک لشگر، گردانی مملو از طلبه و روحانی حضور داشت تا جایی که فرمانده ای در شب عملیات کربلای 5 گفت: بدون آب و آذوقه و تسلیحات عملیات می کنیم ولی بدون حضور روحانی در عملیات هرگز نمی توان آماده حمله بر دشمن شد.
حجت الاسلام گواهی با اشاره به وظایف و نقش های گسترده روحانیون در هشت سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: علما فقط برای تبلیغ در جبهه ها حضور نداشتند، برخی همچون حجت الاسلام احمدی فرمانده تیپ و یا گردان بودند و دست به عملیات نظامی در جنگ می زدند. همچنین حضور شهید قنوتی به عنوان فرمانده جنگ و شهید میثمی در قرارگاه کربلا که رزمندگان وقتی ایشان را می دیدند گویی همه چیز داشتند نمونه های از حضور پررنگ علما در هشت سال دفاع مقدس است.
وی با اشاره به تأثیر شهید شاه آبادی بر روح امام خمینی(ره) عنوان کرد: وقتی ایشان به مقام شهادت رسیدند در جبهه ها اعلام کردند که نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به شهادت رسید و امام خمینی که عرفان خود از پدر شهید والا مقام آیت الله مهدی شاه آبادی به ارث برده از دلبری او می گوید حال آنکه امام خمینی(ره) دل میلیون انسان را در سرتاسر عالم مجذوب خود کرده بود. همچنین شهید شاه آبادی به واسطه ی علم و تقوا در عین مجاهدتی که در راه خدا داشت، از مهم ترین عناصرمتمایز کننده وی با سایر افراد بود.
پایان پیام/
نظر شما