برگزاری پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در همدان

استاندار همدان با اشاره به اهمیت کمک خیرین مدرسه ساز، گفت: خیرین باید مدارس را به مدارس جدید تبدیل و مدارس را به تکنولوژی روز تجهیز کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی محمد آزاد، استاندار همدان، عصر گذشته (4 اردیبهشت) در پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان همدان، گفت: در گذشته بسیاری از نقاط کشور به ویژه نقاط محروم فاقد مدرسه بود که با پیروزی انقلاب و تصویب قانون اساسی مبنی بر فراهم شدن زمینه تحصیل برای تمامی افراد اتفاق بزرگ و مبارک مدرسه سازی با کمک خیرین تحقق یافت.

 

  وی افزود: برخی افراد خیر با تشکیل مجمع خیرین، مدرسه سازی را آغاز نمودند به طوریکه یک سوم مدارس ساخته شده در سطح کشور توسط خیرین بوده است.

 

 وی با تاکید بر اینکه اگر کمک خیرین نبود این تعداد مدرسه و به دنبال آن مداری باکیفیت در سطح کشور وجود نداشت، تصریح کرد: مدرسه صدقه جاریه برای خیرین است چراکه هر خدمتی که دانش آموزان مدارس ساخته شده توسط آنان به جامعه کنند در آن خدمت شریک هستند.

 

 استاندار همدان گفت: خیرین دو بهشت می سازند یک بهشت در این دنیا برای دیگران و یک بهشت در آخرت برای خود که یک توفیق بزرگ محسوب می شود.

 

 آزاد با اشاره به اینکه با کارهای خوب در سطح کشور در این امر مهم کمبود مدرسه به ندرت وجود دارد، اضافه کرد: بخش عظیمی از این اقدامات مهم توسط خیرین در سطح کشور انجام شده است.

 

 وی با تاکید براینکه در حال حاضر به سمت و سوی کیفی شدن مدارس پیش می رویم، تصریح کرد: تجهیزات نوین و خوبی در سطح مدارس در حال نصب است و کار کیفی در مدارس در حال انجام است.

 

 وی اظهار داشت: با کمک شما خیرین باید مدارس را به مدارس جدید تبدیل نمود و مدارس را به تکنولوژی روز تجهیز کرد.

 

 استاندار همدان با بیان اینکه خیرین این تمدن سازی و فرهنگ سازی را ادامه دهند، گفت: خیرین باعث ساخت یک فرهنگ شده اند و خیرین می توانند خیربودن را ترویج دهند.

 

 یکی از اساتید دانشگاه تهران گفت: استان همدان، استانی اثربخش در تمدن اسلامی و ایران است که مهد صاحب نظران مستعد از علما و مراجع ارزشمند دینی، شاعران برجسته همچون باباطاهر و صاحبنظران علم و دانش همچون بوعلی سینا است.

 

 محمد صافی، آموزش و پرورش استان همدان را آموزش و پرورشی ارزشمند دانست و اضافه کرد: استان همدان از گذشته دارای آموزش و پرورشی موفق بوده و است.

 

 وی با بیان اینکه یکی از مفاهیم و سخن بوعلی سینا، تعلیم و تربیت بود، تصریح کرد: تربیت قیمتی کردن مغز و دست آدم و مراقبت نمودن از رشد عقلانی، اجتماعی، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی، مذهبی و جسمانی است.

 

 وی، تربیت را متعادل نمودن انسان عنوان و اظهار داشت: تربیت، فعلت بخشیدن استعدادهای بالقوه انسان بریا درک حیات طیب و دست یابی به نیل قرب الهی است.

 

 صافی، فضای فیزیکی را مقدمه پرورش استعداد آدمی عنوان و افزود: ایجاد فضاهای آموزشی با کمک خیرین موجب ایجاد آرامش می شود.

 

 وی با تاکید براینکه تعلیم اجتماعی کردن افراد است، اظهار داشت: مدرسه همان کار تعلیم و یا اجتماعی کردن بشریت را انجام می دهد که نیازمند کمک های خیرین در این زمنیه هستیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 247282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha