به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکترسیدکریم حسینی، رئیس ستاد انتخابات و معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، امروز(4 اردیبهشت) در نشست خبری پیرامون انتخابات شوراهای شهری و روستایی، با بیان اینکه زمینه های لازم برای برگزاری انتخاباتی پرشور و باشکوه همراه با مشارکت حداکثری در خوزستان فراهم شده است، گفت: روند انتخابات شوراها و عملیات اجرایی آن از 21 فروردین آغاز و به دلیل اهمیت و نقش تعیین کننده و سرنوشت ساز آن در کشور، مبنای کار در همه مراحل، از جمله اجرا، نظارت و دیگر مراحل بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و قانون اساسی انجام شد.
وی با بیان اینکه دست اندرکاران برگزاری انتخابات مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و حضور سرنوشت ساز مردم در این دوره از انتخابات منجر به خلق یک حماسه می شود، افزود: انتخابات در خوزستان در 76 شهر و 2 هزار و 5 روستا انجام می شود و نزدیک به 15 هزار نفر برای حضور در انتخابات شوراهای شهری و روستایی ثبت نام کرده اند که از این تعداد بیش از 14 هزار نفر مرد و بیش از 500 نفر را بانوان تشکیل می دهند.
دکتر حسینی، با اشاره به اینکه از این میان، حدود 4 هزار داوطلب برای حضور در انتخابات شوراهای شهری و 11هزار نفر برای حضور در عرصه انتخابات روستایی ثبت نام کردند، ادامه داد: در خوزستان طبق آمار هم در شاخص تعداد داوطلبان و همچنین تعداد بانوان داوطلب نسبت به دوره گذشته رشد داشتیم.
وی اضافه کرد: بررسی صلاحیت داوطلبان از نخستین روز ثبت نام با ارسال اسامی به مراجع چهارگانه آغاز شد و پس از اتمام ثبت نام، در یک فرصت 10 روزه صلاحیت همه داوطلبان بررسی و 12 خرداد نظر قطعی و نهایی هیأت نظارت شهرستان ها در خصوص صلاحیت داوطلبان به فرمانداری ها و بخشداری ها اعلام می شود.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان، با بیان اینکه فرصت تبلیغات داوطلبان تأیید صلایت شده 16 تا 22 خرداد است، خاطر نشان کرد: داوطلبانی که رد صلاحیت شدند می توانند در یک فرصت 4 روزه از 29 اردیبهشت تا یک خرداد با مراجعه به فرمانداری ها و یا بخشداری ها شکایت خود را اعلام کنند تا مورد بررسی مجدد قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه از مجموع 76 شهر استان، اهواز با 21 عضو دارای بیشترین تعداد است، تصریح کرد: همچنین تعداد اعضای شورا در 52 شهر 5 نفر، 8 شهر 7 نفر، 6 شهر شورای 9 نفره، 7 شهر 11 نفر و 2 شهر دارای شورای 13 نفره است همچنین هزار و879 روستا دارای شورای 3 نفره و 126روستا شورای 5 نفر دارند.
وی بر ضرورت حضور افراد نخبه و شایسته در شوراهای شهری و روستایی استان تأکید کرد و یاد آور شد: تعداد اعضای شورای شهر اهواز در این دوره، از 9 نفر به 21 نفر، افزایش یافته با توجه به این موضوع این شورا می تواند مانند یک مجلس کوچک محلی فعالیت کند و برای ادامه کار، نظرات، عقاید و صلاحیت های بیشتری شرکت می کنند و تصمیم گیری ها بهتر و کارشناسی تر انجام می شود.
دکتر حسینی، جمعیت استان بر اساس آخرین سرشماری، چهار میلیون و 531 هزار و 720 نفر عنوان کرد که از این میان سه میلیون و 165 هزار و 563 نفر واجد شرایط رأی دادن هستند، اذعان داشت: برای برگزاری همزمان دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، در مجموع تعداد چهار هزار و 297 شعبه اخذ رأی در سطح استان فعال می شود.
وی با بیان اینکه 10درصد نحوه برگزاری انتخابات رایانه ای و مابقیی به شکل دستی است، اظهار کرد: 2 هیأت به منظور برگزاری انتخابات شوراها و ریاست جمهوری فعالیت می کنند و 50 هزار نفر وظیفه بازرسی و اجرای انتخابات را در استان خوزستان بر عهده دارند.
پایان پیام/
نظر شما