معرفی فرد اصلح در انتخابات مهمترین رسالت دانشجویان است

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهور گفت: مرجعیت اجتماعی برای ترغیب در حضور حداکثری مردم و وظیفه علمی در راستای معرفی فرد اصلح در انتخابات دو نقش کلیدی دانشجویان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد محمدرضا عارف ، کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ظهر امروز(3اردیبهشت) در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد مشهد اظهار داشت: انتخابات در واقع فرصتی برای جریان‌های سیاسی و دانشجویی است تا نقش و سهم خود را در این رویداد بهتر بازی کنند و نقش خود را بشناسند بنابراین در این عرصه محافل دانشجویی و تشکل‌های سیاسی بسیار حائز اهمیت هستند.

 

وی با اشاره به اینکه در فرهنگ حاکم بر انقلاب ما دانشجو فردی سیاسی است و ذات سیاسی دارد بنابراین باید همواره سهم دانشجویان در صحنه‌های اجتماعی و سیاسی پررنگ باشد، تصریح کرد: متأسفانه در چند سال اخیر به جای اینکه دانشجویان در صحنه‌های طبیعی و سیاسی کشور حضور پررنگ داشته باشند به دلایلی نه دانشجو آمادگی ادامه این نقش را پیدا کرد و نه فضای حاکم در کشور اجازه نقش‌آفرینی را به دانشجو داده است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه باید جوانان حضور جدی در تمام صحنه‌های کشور به ویژه صحنه‌های سیاسی داشته باشند، گفت: اگر جوانان و به ویژه دانشجویان حضور جدی در صحنه‌های مختلف نداشته باشند چطور می‌خواهند در مدیریت کشور ایفای نقش کند.

 

وی با بیان اینکه محیط شادابی برای دانشجویان فراهم نشده است، گفت: دانشجویان همواره در فرهنگ ما به عنوان مرجعیت اجتماعی مطرح بوده‌اند.

 

وی افزود: نسل سوم انقلاب اگر وارد صحنه‌های جدی نشود چه تضمینی است که بتوانند از ارزش‌های امام و انقلاب پاسداری کرده و مسئولیت‌پذیر باشند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دانشگاه مسئولیت تولید علم و پیشرفت کشوری را برعهده دارد که بنای توسعه آن مبتنی بر علم است و ثروت مورد نیاز کشور نیز باید از طریق علم جستجو شود نه نفت؛ باید از مزیت جوانان علمی و دستاوردهای علمی و همچنین پتانسیل تولید علم استفاده کرد چرا که تکمیل چرخه تولید علم به نوآوری و در نهایت تولید ثروت منجر خواهد شد.

 

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با تأکید بر تقویت ارتباط دانشجویان و تشکل‌های سیاسی دانشجویی اظهار داشت: امروز متأسفانه تعامل لازم میان تشکل‌ها و دانشجویان وجود ندارد از طرفی یک فضای خموده و بسته بر تشکل‌ها حاکم شده است بنابراین انتخابات فرصتی و بهانه‌ای برای تقویت این پروسه و ارتقای جایگاه دانشجویان و تشکل‌های سیاسی است.

 

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبی تعریف روشنی دارد، افزود: اینکه جریان‌های برانداز و گروهک منافقین خود را وابسته به جریان‌های سیاسی از جمله اصلاح‌طلب معرفی می‌کنند درست نیست چرا که اصلاح‌طلبان همه در کشور هستند؛ باید توجه کنیم که انگیزه اصلی رسانه‌های خارجی امروز شیطنت و تفرقه میان نیروهای نظام است.


معاون اول رئیس‌ جمهور در دولت هشتم افزود: دانشجو به عنوان یک انسان جوان، اخلاق‌مدار و با انگیزه است که همواره پیشتاز در صحنه علمی و آموزشی بوده و از طرفی در صحنه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور نیز شاهد بودیم که نقش‌آفرینی داشتند بنابراین برای دانشگاه و دانشجو جایگاه والایی را قائل هستیم.

 

وی با بیان اینکه جوانان آینده‌سازان کشور هستند و همه باید برای فراهم کردن امکانات لازم در راستای رفاه و آموزش آنها تلاش کنیم، افزود: امروز کشور در شرایط خاصی قرار دارد و با توجه به نقش و جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران، تاکنون بیشترین انتخابات در میان کشورهای مدعی دموکراسی در ایران برگزار شده است.

 

عارف با اشاره به اینکه امروز آفت مدارک‌گرایی دانشجویان کشور را گرفتار کرده در حالی که باید دانشجو به دنبال علم‌اندوزی، پژوهش و تولید ثروت باشد، اظهار داشت: در همین راستا امسال با توجه به شعار آن یعنی حماسه سیاسی، ‌حماسه اقتصادی و رویداد مهم انتخابات احیای جایگاه واقعی دانشجویان است.


عضو مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه در چند سال اخیر دانشجویان حتی مطالبات صنفی خود را دنبال نمی‌کردند، اذعان داشت: شاهدیم که در حال حاضر دانشجویان به دنبال این هستند که نمره قابل قبولی را دریافت و هر چه سریع‌تر از فضای دانشگاه فرار کنند و یا حتی شاهد خروج فارغ‌التحصیلان و دانشجویان از کشور هستیم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه حوادثی که سال 88 اتفاق افتاد سبب بی‌انگیزه شدن و بی‌تفاوت شدن جوانان در کشور شد، گفت: متأسفانه انگیزه حضور در مردم و دانشجویان بالا نیست، نمی‌خواهم اذعان کنم که بی‌انگیزه شده‌اند چرا که باید خوشبینانه نگاه کنیم؛ جهت‌گیری‌ها و قانون اساسی تمام مسائل را روشن کرده و اگر اتفاقی افتاده باید از آن درس و پند بگیریم تا دوباره تکرار نشود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برخی می‌گویند امروز مردم از اصلاحات روی گرداندند، تصریح کرد: ان‌شاءالله در انتخابات پیش رو جایگاه اصلاحات را می‌بینید ما اعتقاد به اصل رقابت داریم.

 

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی حضور حداکثری در انتخابات در اولویت است، تصریح کرد: مرجعیت اجتماعی برای ترغیب در حضور حداکثری مردم و وظیفه علمی در راستای معرفی فرد اصلح در انتخابات دو نقش کلیدی دانشجویان است.

 

عارف با بیان اینکه باید دانشجویان توجه داشته باشند که سوابق اجرایی و پتانسیل اجرایی کاندیداها را بررسی کنند؛ زمان تجربه کردن گذشته است امروز باید مطالبات به حق مردم را دولت پاسخگو باشد چرا که فاصله در اجرا بسیار کم است و از طرفی مطالبات مردم نیز شفاف اسـ، اظهار داشت : باید فرد اصلح را بر اساس توانایی‌ها، برنامه‌های عملیاتی و سوابق اجرایی معرفی کرد.

 

وی افزود: اینکه در سال 88 فتنه‌ای در کشور اتفاق افتاد درست است ولی اینکه فتنه‌گر کیست و سهم نهادهای مختلف در آن به چه میزان است باید سر فرصت این پرونده را به صورت دقیق بررسی کنیم که در این راستا قانون اساسی مرجع رسیدگی به دعواها را مشخص کرده است.


کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تصریح کرد: باید قطعا به پرونده 88 به صورت جدی و دقیق پرداخته شود؛ البته راه عفو و بخشش باز است و ما نگاه همگرایی داریم از طرفی نباید در این دو ماه به یکدیگر برچسب و تهمت بزنیم بلکه باید سعی در حل مشکلات داشته باشیم.

 

عارف گفت: بارها تأکید کردم که رأی مردم امانت است و باید در امانت‌داری وسواس به خرج دهیم چرا که خیانت در امانت حرام بوده و از طرفی هر کسی که در انتخابات رأی آورد باید به همه تمکین کنیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در دهه چهارم و در این هشت سال دیدیم که پرونده فساد 3 هزار میلیاردی اتفاق افتاد در حالی که جای سئوال باقی است که آیا این نتیجه رأی‌ها در سال 88 بود و آیا این شأن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است.


وی در ادامه گفت: قطعا کسی که بازیچه عوامل خارجی شده صلاحیت نه تنها رئیس‌ جمهوری بلکه حتی پست پایین‌تر را هم ندارد.

 

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تصریح کرد: بنده تأسف می‌خورم از اینکه از فردی مانند بنده که همه در جریان سوابقم هستند می‌خواهید اعلام برائتی نسبت به منافقان و گروه‌های برانداز داشته باشم این انحراف است؛ نباید به خودی بزنیم و از طرفی نباید به خاطر پیروزی موقتی ارزش‌ها را پایمال کنیم.

 

 

کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه اصلاح‌طلبان به دنبال اجماع هستند و اگر خاتمی یا هاشمی کاندیدا شوند قطعا بنده کنار می‌کشم، گفت: نباید گروه‌های برانداز و سلطنت‌طلب را به جریان اصلاح‌طلب بچسبانیم.


کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری افزود: من متعلق به فرهنگی هستم که بزرگ‌تر و همچنین پدر در آن جایگاهی داشته و رابطه پدر با فرزند در آن مشخص است بنابراین موضع بنده نسبت به کاندیداتوری آقای خاتمی و هاشمی با نگاه فرهنگی این است که اگر کاندیدا شوند بلافاصله کنار می‌کشم البته با نگاه اخلاقی نیز اگر خاتمی بیاید باز هم کنار خواهم کشید.

 

وی با بیان اینکه ستاد‌هایم در حال حاضر با عنوان ستاد خاتمی یا عارف است، اظهار داشت: در حال حاضر به دنبال اجماع هستیم و از طرفی خود بنده نیز مقداری به دنبال اجماع اصولگرایان بوده‌ام و دنبال کرده‌ام ،بهتر است اصولگرایان نیز روی یک یا دو کاندیدا اجماع کنند چرا که اگر به این صورت تکثر کاندیدا را داشته باشیم نتیجه انتخابات نیز رندوم خواهد بود و رأی‌ها شکسته شده و بالاترین رأی 5 تا 6 میلیون خواهد بود.


عارف با تأکید بر اینکه جریان اصلاح طلب جریان اصیل خط امام است، گفت: رفتار و عملکرد اصلاح طلبان مشخص است و همواره دیدیم که چه منش و رفتاری داشته‌اند؛ نباید اختلاف‌های سیاسی را امروز در این فضا به میان بیاوریم و اینگونه‌ گروه‌های برانداز و سلطنت‌طلب را به جریان اصلاح‌طلب بچسبانیم.

 


پایان پیام/
 

کد خبر 246833

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha