به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، صبح امروز ( 3 اردیبهشت) در جمع دانشجویان استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی به آثار برگزاری یک انتخابات پرشور در کشور اشاره کرد و گفت: برگزاری یک انتخابات پرشور انسجام فرهنگی و اجتماعی در جامعه را تقویت می کند.
روحانی ادامه داد: اگر در فرآیند برگزاری انتخابات اخلاق سیاسی، عقلانیت و عدالت مورد توجه قرار گیرد؛ انسجام سیاسی جامعه تقویت و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی برای کل جامعه خواهد داشت.
وی تقویت نشاط را از دیگر تاثیرات برگزاری یک انتخابات پرشور دانست و گفت: نفس رقابت نشاط آور است، برگزای انتخابات باید احساس نشاط و شادی را در بین همه مردم تقویت کند چرا که انتخاباتی که بخشی از مردم احساس شادی کنند در ارتقای سرمایه های فردی و اجتماعی تاثیرگذار نیست.
وی ادامه داد: برگزاری انتخابات همچنین شناخت اجتماعی را در جامعه ارتقا می بخشد، در طول سال آمارها و ارقام های مختلفی مطرح می شود؛ برگزاری انتخابات فرصت مناسبی را پیش خواهد آورد که گفتمان گذشته را مرور کنیم.
روحانی کسب اعتبار و وجهه بین المللی را از دیگر مزایای برگزاری انتخابات پرشور دانست و گفت: برگزاری یک انتخابا ت ملی، سراسری، شکوهمند و رقابتی با مشارکت حداکثری مردم یک برند برای کشو خواهد بود، کما اینکه دموکراسی و مردم سالاری یک برند برای کشور و مملکت است.
وی افزود: برند معتبر می تواند برای ایران زمینه جذب آرای عمومی را فراهم کند، انتخابات جایگاه کشور را در صحنه بین المللی ارتقا می بخشد و آنجاست که چانه زنی برای مسئولان سیاسی آسانتر و حفظ منافع ملی با هزینه کمتر ممکن می شود.
روحانی ادامه داد: برند انتخابات می تواند سرمایه ها را به کشور جذب و توریست را تقویت کند، انتخابات جلوه ای از برند حکومت مردم سالار است ومی تواند جایگاه بین المللی ایران را ارتقا بخشد.
روحانی با بیان اینکه انتخابات تمرین آزادی و مشارکت است، افزود: مشارکت و آزادی نباید فصلی و به برهه ای پیش از برگزاری انتخابات خلاصه شود.
وی برگزاری انتخابات را به معنای نفی خشونت دانست و گفت: برگزاری انتخابات بدین معناست که قدرت سالم تغییر می کند اگر روزگاری قدرت با شمشمیر جابه جا می شد، انتخابات بدین معناست که که مردم بدون هرگونه خشونت پای صندوق های رای می روند و مدیر عالی اجرائی کشور را انتخاب می کنند.
روحانی با بیان اینکه انتخابات هویت ملی را تقویت می کند، افزود: در انتخابات همه خرده فرهنگ ها و اقوا م ملی زیر یک چتر جمع می شوند، کشور در انتخابات هویت ملی را تمرین می کند.
وی با بیان اینکه چه کسی حق دارد نگاه مالکانه به انقلاب داشته باشد؟ اظهارامیدواری کرد: انتخاباتی پرشور با حضور همه جناح های قانونی برگزار شود و مردم حماسه سیاسی را بیافرینند و به دنیال آن حماسه اقتصادی در کشور ایجاد شود.
روحانی ادامه داد: اگر می خواهیم انتخابات عادلانه و پرشوری داشته باشیم باید سلایق مختلف رابپذیریم، اگر یک سلیقه حاکم باشد و از مردم بخواهیم که پای صندوق های رای بیایند، فرآیند انتخابات پرشور را طی نکرده ایم، باید همه سلیقه ها را به رسمیت بشناسیم و به همه افکار و اندیشه ها احترام بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: انتخابات به معنای امیدواری به اصلاح مسیر است، انتخابات بدین معناست که می خواهیم قدم های آینده را پرشور و با امید برداریم.
پایان پیام/
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برگزاری انتخابات پرشور جایگاه بین المللی کشور را ارتقا می بخشد و حفظ منافع ملی با هزینه کمتری ممکن می شود.
کد خبر 246772
نظر شما