به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیسجمهور، در پایان سفر دو روزه هیأت دولت به خوزستان، با تشریح مصوبات جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دولت همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا بخشی از عظمت و بزرگواری مردم خوزستان را جبران کند، گفت: دولت در سفرهای دور چهارم ضمن جمع بندی مصوبات سفرهای قبلی، به دنبال رفع موانع پیش روی اجرای مصوباتی است که با مشکل روبه رو شده اند.
وی با بیان اینکه دولت هر دور از سفرها را با رویکرد خاصی انجام می دهد، تأکید کرد: در مجموع حدود 70 تا 80 بند از مصوبات دولت در سه سفر قبلی اجرا نشده و یا طبق برنامه به اتمام نرسیده بود که در جلسه هیأت دولت، موانع و مشکلات فراروی اجرای این مصوبات بررسی و تصمیمات لازم برای اجرای آنها تا پایان سال جاری اتخاذ شد.
وی با بیان اینکه بنا داشیم در دور چهارم سفرهای استانی مصوبه ای نداشته باشیم اما شرایط خاص خوزستان ما را مجبور کرد که در این دور هم مصوبات جدیدی تعریف کنیم، به مصوبات جلسه استانی هیأت دولت در سفر چهارم به خوزستان اشاره کرد و افزود: ارتقای دانشکده های پزشکی شهرستان های بهبهان و دزفول به سطح دانشگاه، تسریع در مین زدایی از مناطق آلوده به مین در استان توسط دستگاه های ذیربط به طوری که تا پایان سال جاری به اتمام برسد و تسریع در تعریض پُل شهید ناجیان تا پایان سال جاری توسط وزارت راه و شهرسازی از جمله این مصوبات است.
رحیمی، با اشاره به صدور استخدام در خوزستان، اضافه کرد: صدور مجوز استخدام 2 هزار نفر برای دستگاه های اداری استان توسط معاونت توسعه و مدیریت نیروی انسانی با تفویض اختیار لازم به استاندار و همچنین استخدام 12 هزار و400 نفر دیگر که در مجموع 14 هزار و 400 نفر در دستگاه های اجرایی استان مشغول بهکار میشوند که همه این افراد باید بومی باشند و نحوه استخدام از وزارتخانهها گرفته شده و به استاندار واگذار شده است.
وی از ارائه لایحه اختصاص 2 درصد خالص از درآمدهای نفتی جهت توسعه استان به صورت دوفوریتی خبر داد و عنوان کرد: مجموعه وزارت نفت و سایر شرکت هایی که در خوزستان فعالیت می کنند موظفند در بودجه سالانه خود اعتبار مجزایی را برای عمران شهرها، روستاها و مناطق استان اختصاص دهند.
معاون اول رئیس جمهور، از ایجاد 3 تا 4 منطقه ویژه اقتصادی جدید در استان خوزستان، خبر داد و خاطر نشان کرد: شرکت های دولتی مستقر در استان، پیمانکاران و شرکت های وزارت نفت موظفند نیروهای مورد نیاز خود را از سطح استان تأمین کنند، مگر در مواردی که یک نیروی تخصصی خاص در منطقه یا استان وجود نداشته باشد.
وی ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به منظور الزام شرکت ها و بنگاه ها به پرداخت مالیات و عوارض فعالیت های خود در محل اجرای فعالیت به دوفوریتی، اختصاص مبلغ 100 میلیارد تومان برای جبران خسارات کشاورزان به ویژه هفتگل و هویزه و غرب کارون، احداث بیمارستان 32 تختخوابی در شهرهای اندیکا و هفتگل، اختصاص مبلغ 50 میلیارد تومان از ردیف پیش بینی شده عمرانی برای کمک به عمران شهری حمیدیه، کارون، لالی، اندیکا، بستان، سوسنگرد و هویزه را از دیگر مصوبات این سفر عنوان کرد.
وی از دیگر مصوبات خوزستان را اختصاص مبلغ 5 میلیارد تومان از محل منابع وزارت نفت برای بافت شهری شهر شوشتر، احداث یک فرودگاه جدید بزرگ برای اهواز توسط وزارت نفت و واگذاری محل فعلی فرودگاه به وزارت نفت جهت حفر چاه نفت، احداث 5 شهرک صنعتی معدنی در استان دانست.
رحیمی، از احداث مسکن مهر در کلانشهر اهواز توسط وزارت مسکن و شهرسازی خبر داد و یاد آور شد: با توجه به اینکه مطابق مقررات در کلانشهرها، مسکن مهر ساخته نمی شود ولی دولت مصوب کرد اهواز از این مقررات مستثنی شده و در این شهر مسکن مهر احداث شود.
وی به برگزاری جلسه کارگروه توسعه کشاورزی و معدن در چهارمین دور سفرها اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از تلاش های دولت، فعال کردن ظرفیت های معدن در استان هایی است که از این موهبت الهی برخوردارند و در استان خوزستان نیز تصمیمات ویژه ای برای توسعه معدن و بخش کشاورزی اتخاذ شد.
معاون اول رئیس جمهور، ابراز کرد: دولت معتقد است که حق مردم استان خوزستان بسیار فراتر از این مصوبات می باشد و هرچه در این استان کار انجام شود باز هم کافی نیست، از این رو دولت همه مساعی خود را برای ارتقای جایگاه خوزستان به کار خواهد گرفت.
پایان پیام/
نظر شما