به گزارش خبرگزاری شبستان ،73 به گزارش خبرگزاری شبستان، سال از تاسیس رادیو می گذرد و این رسانه از یک شبکه چند ساعته با برنامه های محدود امروزه به رسانه ای با شبکه های متنوع و صدها ساعت برنامه در روز بدل شده است . این رسانه با سیاستگذاری های پویایی که برای آن در نظر گرفته شده موفق شده است بخش زیادی از مخاطبان رسانه ها را به خود جلب کند و امروزه کمتر کسی را می توان یافت که به نوعی به یکی از شبکه های رادیویی وابسته نشده باشد .
این رسانه شنیداری در بدو تأسیس دو فرستنده موج متوسط و موجکوتاه داشت و برای پخش برنامههای خود از یک استودیو در محل اداره بیسیم استفاده میکرد . اولین فرستنده عمومی رادیو در ایران در 4 اردیبهشت 1319 در تهران با نام «رادیو تهران» آغاز به کار کرد .
در سال 1327یک فرستنده در اختیار رادیو قرار گرفت و یک استودیوی کوچک در میدان ارگ برای پخش اخبار ساخته شد. در سال 1336 نام «رادیو تهران» به «رادیو ایران» تبدیل و بعدها در جنب رادیو ایران فرستنده دومی بنام رادیو تهران نیز مشغول به کار شد که در آغاز تنها موسیقی از آن پخش میشد.
از سال 1325تا 1338 به مرور هر استانی برای خود (زیر نظر اداره کل انتشارت و رادیو) اقدام به تأسیس رادیو کرد. پس از انقلاب اسلامی در سال 1357، نام سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران تبدیل به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شد.
این رسانه پس از انقلاب شکوفا تر شد و تنوع شبکه ها و گسترش دامنه امواج آن به سراسر جهان ، از دستاوردهای پس از انقلاب این رسانه پر مخاطب بوده است .
پایان پیام/
نظر شما