به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمدحسن یزدانپناهی، سرپرست جمعیت هلال احمر گیلان در مراسم اختتامیه طرح آموزشی دادرس با بیان اینکه بیش از یکصد نفر از مدیران و مربیان تربیت بدنی و بهداشت مقطع راهنمایی در این طرح شرکت داشتند، اظهار کرد: مربیان و مدیران شرکت کننده در این طرح میبایست آموزشهای فرا گرفته شده در بحثهای امدادی را به دانش آموزان آموزش داده و تلاش کنند تا معرفت با مهارت آمیخته شود.
وی با بیان اینکه اگر آموزشها کاربردی و مهارتی شوند، فراموش نمیشوند، افزود: دانشآموزان با فراگیری مهارتهای امدادی و تمرین و تکرار امدادگرانی کارآزموده و با خلوص میشوند که در شرایط بحرانی و نیاز در نجات جان همنوعان از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
یزدانپناهی ادامه داد: انتقال مهارتهای امدادی و کمکهای اولیه توسط مربیان آموزش دیده به دانش آموزان و تشکیل تیم مدیریت بحران فرهنگ خود امدادی مبتنی بر دانش آموزان از اهداف اجرای طرح دادرس است که بر اساس تفاهم نامه بین هلال احمر و معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در مراکز استانها اجرا میشود.
وی اضافه کرد: در این دوره آموزشی شرکت کنندگان نحوه پناه گیری، ارزیابی و کنترل علایم حیاتی مصدوم، تریاژ مقدماتی، حمایت حیاتی پایه، حمل مصدوم، اطفاء حریق، چادرزنی، پانسمان و آتل بندی را به صورت عملی در دو روز متوالی توسط مربیان مجرب جمعیت فرا گرفتند.
یزدانپناهی در سخنانی با ابراز خرسندی از حضور مربیان و مدیران در این دوره آموزشی، طرح دادرس را از جمله طرحهای موفق آموزشی اعلام کرد و گفت: تاثیر آموزشهای معلمین و مربیان بر روی دانش آموزان خود دلیلی واضح بر موفقیت این طرح خواهد بود.
گفتنی است، بر اساس این طرح در58 مدرسه شهر رشت در مقطع راهنمایی دو تیم 14 نفره آموزش دیده در هر مدرسه تشکیل و برای حضور در مسابقات کشوری آماده میشوند.
پایان پیام/
نظر شما