به گزارش خبرگزاری شبستان، مظفر شریفی در مراسم امضای تفاهم نامه با معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در سال گذشته شاهد رشد کمی و کیفی مناسب نشریات وزارت علوم بوده ایم و در حال حاضر 880 نشریه در وزارت علوم به چاپ می رسد که بیش از 50 درصدی انها در حوزه علوم انسانی و بقیه در حوزه های دیگر است.
وی گفت: خوشبختانه به اهداف برنامه پنجم رسیده و نشریات ما تاکنون از مرز دو برابر گذشته است.
شریفی با اشاره به اینکه کار تولید نشریه بر عهده دانشگاه ها و انجمن های علمی و موسسات پژوهشی است گفت: وزارت علوم نیز کار حمایت را بر عهده دارد و در کمیسیون وزارت علوم اهداف این نشریات پی گیری می شود.
وی گفت: در کمیسیون وزارت علوم سیاست کلی ما آمایش نشریات است؛ ما در هر حوزه طرح آمایش نشریات را انجام می دهیم تا تعادل در میزان نشریات هر بخش برقرار شود.
وی با اشاره به اهمیت الکترونیکی شدن نشریات گفت: نشریات باید ضمن داشتن سامانه الکترونیکی از حالت چاپی خارج شوند تا در کنار دسترسی اسان هزینه کمتری نیز ببرند.
وی از اهمیت نشریات علمی و ترویجی در حوزه وزارت علوم گفت و افزود: نیاز ما در این زمینه در برخی موارد بیشتر از نشریات علمی و پژوهشی است و به همین دلیل در حال تقویت این بخش هستیم و درصدد افزایش یا برابرسازی امتیاز ان با نشریات علمی و پژوهشی هستیم.
وی در ادامه از ایجاد نشریات علمی و کاربردی خبر داد و گفت:وی افزود: نشریات باید به سمت نمایه شدن در پایگاه های منطقه ای و بین المللی پیش بروند و یکی از کارهایی که برای این اقدام لازم است به روز کردن نشریات است.
شریفی درباره یکپارچه شدن انتشار نشریات گفت: سیاست های کلی و واحد در کشور برای یکپارچه شدن انتشار نشریات نیاز است و اگر سه حوزه وزارت بهداشت، معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت علوم در کنار حوزه علمیه دست به دست هم داده و در این زمینه حرکت کنند نشریات رویه واحدی خواهند داشت و به صورت یکسان چاپ و نهایی خواهند شد.
مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری وزارت علوم گفت: می دانیم در تولید نشریه به خوبی رشد کرده ایم اما برای نمایه سازی انها نتوانسته ایم به خوبی عمل کنیم باید نشریات را به شرایطی برسانیم که قابلیت نمایه سازی پیدا کنند و حتی مقالات خارجی برای انتشار در انها اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر شما