علی اصغر شعاعی، سرپرست مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم درباره سومین المپیاد قرآن و عترت دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به خبرنگار شبستان گفت: مرحله کتبی این رقابت ها امروز 31 فروردین به صورت هماهنگ درکلیه دانشکده های علوم قرآنی سراسر کشور و با شرکت یک هزارو 400 نفر داوطلب برگزار شد.
وی افزود: این آزمون دارای 25 سوال چهار گزینه ای و دو سوال تشریحی است که در صورت همسان بودن امتیازات، سوالات تشریحی نیز تصحیح می شود.
شعاعی تصریح کرد: مرحله شفاهی این دوره از مسابقات نیز 17 تا 20 اردیبهشت ماه در مجتمع یاوران مهدی (علیه السلام) شهر قم، در رشته های مختلف حفظ و قرائت و در سطح دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده های علوم قرآنی کشور برگزار می شود.
وی بخش دانشجویی این رقابت ها را شامل رشته های حفظ 20، 10 و 5 جزء قرآن کریم، همراه با رشته قرائت و ترتیل عنوان کرد و یادآور شد: اساتید و کارکنان شرکت کننده در این دوره مسابقات نیز در رشته های حفظ 5جزء، قرائت و ترتیل در مسابقات شرکت می کنند و در برخی از رشته ها از جمله دعاخوانی، تواشیح، ابتهال، اذان و مداحی رقابت ها در قالب ارسال آثار است.
سرپرست مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اشاره به راهیابی نفرات برتر به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه های سراسر کشور که پائیز 92 برگزار می شود، اعلام کرد: بیش از یک هزار و 400 نفر از دانشجویان علوم قرآنی سراسر کشور در مرحله کتبی این دوره از مسابقات شرکت کرده اند.
شعاعی یادآور شد: هر یک از سه گروه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه در رشته های مختلفی در این مسابقات باهم رقابت می کنند که محورهایی مانند دیدگاه و سیره معصومین از کتاب «سیری در سیره ائمه اطهار(ع)» اثر شهیدمطهری، احکام دانشجویی از کتاب «معیارهای احکام» اثر محمود اکبری، حفظ آیات برگزیده، تفسیر سوره های حج و مؤمنون از تفسیرمجمع البیان، آشنایی با قرآن از آیت الله مصباح یزدی و ترجمه و مفردات سوره های انبیاء، حج، مؤمنون و قرآن با ترجمه واژگان ابوالفضل بهرامپور از جمله موارد آزمون در بخش دانشجویی هستند.
وی موضوع احکام کارمندان از کتاب «اخلاق و احکام کارمندی» اثر محمود اکبری را محور مسابقات در بخش کارکنان و تفسیر جزء 29 از تفسیر المیزان را منبع آزمون در بخش اساتید برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما