به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، وجیه الله جعفری، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در کارگروه رسیدگی به معادن استان گیلان با بیان اینکه بخش معدن، 30 درصد سرمایه گذاری صنعتی و معدنی کشور را شامل میشود، گفت: در کشور برای 7 درصد از معادن جواز اکتشاف و بهره برداری صادر شده است و مابقی بلااستفاده مانده است.
وی از دستور رئیس جمهور برای تشکیل کارگروههای ملی معادن و کشاورزی در سفرهای استانی دولت در سال 92 خبر داد و افزود: اختیارات جدید مربوط به کارگاههای معادن استانها بزودی ابلاغ میشود.
جعفری ادامه داد: اعتبارات مربوط به معادن کشور در بودجه سال 92 کشور افزایش یافته است.
هاشمنیا، استاندار گیلان با تاکید بر ساماندهی معادن اظهار کرد: استفاده از مواد معدنی و طبیعی استان باید ساماندهی و برنامهریزی شود تا در سالهای آینده با کمبود این مواد مواجه نشده و مجبور به واردات آن از استانهای دیگر نشویم.
وی با تاکید بر ساماندهی برداشت شن و ماسه از رودخانهها تصریح کرد: اگر برداشت غیر مجاز صورت گیرد موجب تخریب رودخانهها میشود و این امر نیازمند ساماندهی برداشت از آنهاست.
استاندار گیلان گفت: گیلان از نظر مواد معدنی و طبیعی دارای پتانسیل بالقوهای است که باید به خوبی از آن استفاده شود.
هاشمنیا با اشاره به سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: باید تلاش کنیم تا با اقدامات مناسب شعار سال را در عمل نمایان کنیم.
وی با بیان اینکه اعتبارات مربوط به معادن استان افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: این استان با داشتن ثروتهای طبیعی بسیار، نباید میزان بیکاری اش بالا باشد.
استاندار بیان کرد: ایجاد راه دسترسی به معادن میتواند در جذب بیشتر سرمایه گذار در این بخش تأثیرگذار باشد.
پایان پیام/
نظر شما