حجت الاسلام محمد آفتابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با اشاره به برگزاری این جشنواره در سه بخش تیتر، مقاله و سرمقاله و یادداشت، گفت: این جشنواره با هدف گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری در راستای پاسداری از هویت ملی و بین المللی خلیج فارس به عنوان مظهر صلح و دوستی، ارتقا سطح تعاملات فرهنگی هنری با کشورهای همسایه و جهان، شناسایی، معرفی و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان برتر آثار فاخر فرهنگی، ادبی، هنری و تاریخی مرتبط و حرکت به سمت تولید و انتشار گسترده تر برگزار می شود.
وی بیان کرد: تجلیل از پایداری و مرزبانی مردم ایران اسلامی از خلیج فارس، بزرگداشت شهدای این خلیج، نمایاندن چهره استعمارگران و نفی سلطه بیگانه در خلیج فارس از دیگر هدف های جشنواره است.
حجت الاسلام آفتابی، با اشاره به اینکه شرکت کنندگان مجازند سه اثر خود را در پنج نسخه برای هر بخش ارسال کنند، اضافه کرد: مهلت ارسال آثار برای علاقه مندان تا (5 اردیبهشت) تمدید شده است.
وی عنوان کرد: آثار باید در فاصله زمانی اول فروردین 85 تا ( 5 اردیبهشت 92) در یکی از نشریات کشوری و یا استانی که دارای مجوز فعالیت بوده منتشر شده باشد.
حجت الاسلام آفتابی، افزود: علاقه مندان باید آثار خود را به به دبیرخانه این جشنواره به آدرس کرمانشاه، بلوار شهید بهشتی، جنب سینما استقلال، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه ارسال کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، گفت: نام درخشان خلیج فارس با فرهنگ و هویت غنی و انسان ساز ملت ایران گره خورده و در همه دوره های تاریخی این پهنه با نام خلیج فارس بیان و ثبت و ضبط شده است.
وی اضافه کرد: خلیج فارس بهعنوان بخشی از میهن ما که هویت تاریخی و فرهنگی دارد و این چیزی نیست که آن را فراموش کنیم و یا نتوانیم به جهانیان معرفی کنیم.
حجت الاسلام آفتابی، اضافه کرد: سابقه نام و نشان خلیج فارس بیش از سابقه وجودی برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که برخی از آنان حتی سابقه تاسیس شان به 60سال هم نمی رسد که این خود، بهترین سند برای ابطال ادعای دورغین آنان است.
گفتنی است، نقش خلیج فارس در وحدت و همگرایی اسلامی در منطقه، نقش استعمار در بحران سازی و مناقشه در کشورهای حاشیه خلیج فارس، نقش خلیج فارس در اعتلای فرهنگ و تمدن کشورهای منطقه، خلیج فارس در اسناد و مدارک تاریخی و واژه شناسی خلیج فارس در گذر تاریخ، نقد و تحلیل فضای مجازی با موضوع پیشینه خلیج فارس، نقش خلیج فارس در انسجام ملی، نقش مطبوعات و رسانه در ابهام زدایی پیشینه خلیج فارس، جایگاه خلیج فارس در فرهنگ اقوام ایرانی و نقش خلیج فارس در تقویت هویت ملی از محورهای این همایش است.
پایان پیام/
نظر شما