برنامه‌سازان به اردوی راهیان نور سفیران دفاع مقدس در رادیو هستند

طی مراسمی با حضور دکتر محمدحسین صوفی، معاون صدای رسانه ملی از گزارشگران و گویندگان حاضر در اردوی راهیان نور یادمان‌های دفاع مقدس (در ایام نوروز سال جاری) قدرانی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، معاون صدای رسانه ملی در ابتدای این نشست ضمن قدرانی از برنامه‌ریزی و عملکرد مناسب و شایسته حوزه بسیج معاونت صدا و همکاران اعزامی به اردوی راهیان نور گفت: رادیو اولین رسانه بود که در عرصه دفاع مقدس حضور داشت و می‌توان گفت طلایه‌دار این مهم بوده است. اکنون هم با این روند در برنامه‌های راهیان نور ادامه مسیر می‌دهد.


وی به عملکرد محیر العقول رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی اشاره و تصریح کرد: دفاع مقدس یک فرصت استثنایی برای خودنمایی و بروز جلوه‌هایی از ایثار، فداکاری و از خود گذشتگی مردم کشورمان بود که ریشه در جان‌فشانی، ایثارگری و فداکاری رزمندگان داشت و توانست ملت ما را جاودان کند.


معاون صدا در ادامه اظهار داشت: در تمامی جنگ‌هایی که در طول تاریخ به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به کشورمان مرتبط بوده است، همیشه بخشی از خاک ایران جدا شده است. اما در دوران دفاع مقدس نه تنها ذره‌ای از خاک کشورمان اشغال نشد، بلکه با رهبری مدبرانه حضرت امام (ره) و با سیاست، کیاست، فضل الهی، رشادت‌ها و دلیری‌های رزمندگان این امر سبب جاودانگی ایران، ایرانی و اسلام ناب محمدی (ص) شد.


صوفی با بیان اینکه حضور رسانه رادیو در یادمان‌های دفاع مقدس و پوشش گزارش‌های اردوی راهیان نور در چند سال جاری رشد کمی و کیفی قابل توجهی داشته است، اظهار داشت: انعکاس فعالیت‌های دفاع مقدس و حضور برنامه‌سازان رادیو در عرصه راهیان نور نباید تنها محدود به ایام خاص بوده و باید تدبیری اندیشیده شود تا در تمام طول سال این فرهنگ و مفهوم در رادیو جاری باشد.


وی از گزارشگران و گویندگان رادیویی اعزامی به اردوی راهیان نور به عنوان سفیران دفاع مقدس در رادیو یاد کرد و افزود: در حال حاضر سه وظیفه مهم بر عهده شماست که یکی از آنها انتقال مشاهدات عاطفی، معنوی و فنی و حرفه‌ای است. استفاده از اتفاقات رخ داده در آنجا نیز می‌تواند در روند برنامه‌سازی استمرار داشته و منبع عظیمی برای تولید پیام باشد. این موضوع فرهنگ مقاومت، ایثار و فداکاری را ایجاد نموده و سبب فرهنگ‌سازی می‌شود.


معاون صدا بر لزوم تلاش برای مطرح شدن بیشتر رادیو تأکید کرد و یادآور شد: باید تلاش کنیم تا از پوسته رادیو خارج شویم تا این رسانه بتواند بیش از گذشته جلوه‌گری و خودنمایی کند. تحقق این امر نیاز به یک حرکت فراگیر دارد تا رادیو به عنوان یک رسانه درجه یک مطرح شود.


دکتر صوفی از رادیو به عنوان حیثیت رسانه‌های دیگر یاد و خاطرنشان کرد: رادیو رسانه‌ای است که قدرت زایش، پرورش و رویش نیروی انسانی را دارد و بسیاری از مدیران کارآمد و برنامه‌سازان موفق رسانه ملی دست پرورده این رسانه هستند.


به گزارش روابط عمومی صدا، وی در پایان ضمن قدرانی از زحمات حوزه بسیج معاونت صدا و برنامه‌سازان رادیو در یادمان‌های دفاع مقدس اظهار داشت: پوشش گزارش‌های راهیان نور افتخار رادیو است و نشان از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های شهدا دارد.

 

ان‌شاءالله که در سال‌های آینده حضور برنامه‌سازان رادیو در این مناطق پررنگ‌تر شده و سبب جاودانگی خاطرات شهدای گرانقدر کشورمان شد.


گفتنی است با همت حوزه بسیج معاونت صدا در ایام نوروز سال جاری، برنامه‌سازان رادیویی حاضر در یادمان‌های دفاع مقدس با شبکه‌های رادیویی سراسری و رادیوی مراکز استان‌ها بیش از 602 ارتباط زنده به مدت 5680 دقیقه برقرار نمودند.
پایان پیام/
 

کد خبر 245355

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha