حجت الاسلام عبدالکریم فرحانی، معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم تصریح کرد: مقام معظم رهبری و مراجع عظام تاکید ویژه ای بر لزوم تحصیل حوزویان در رشته های تخصصی به فراخور نیاز روز جامعه دارند.
وی ادامه داد: در همین راستا و با توجه به نیازهای روزآمدی که جامعه وجود دارد، حوزه های علمیه در این خصوص تلاش ویژه ای داشته و نسبت به ایجاد رشته های تخصصی در سطوح دو و سه اقدام کرده اند.
معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: در همین راستا در 24 مرکز تخصصی، هفت رشته در سطح دو و در 46 مرکز تخصصی حوزوی نیز 22 رشته در سطح سه آموزش های لازم به حوزویان علاقمند به کسب تحصیلات تخصصی ارائه می شود.
وی افزود: در سال جاری آزمون متمرکز رشته های تخصصی ویژه رشته های تخصصی سطح دو در هفت رشته و در سطح سه نیز در 22 رشته و گرایش برگزار می شود.
حجت الاسلام فرحانی با اشاره به زمان این آزمون خاطرنشان کرد: ثبت نام از علاقه مندان به شرکت در این آزمون از اسفند سال 91 آغاز شده و به جهت مراجعه چشمگیر علاقه مندان به این سامانه تا 31 فروردین تمدید شد و آزمون نیز روز جمعه 20 اردیبهشت ماه در 10 منطقه کشور برگزار می شود که از آن جمله می توان به قم، تبریز، شیراز، بناب، کرج، اصفهان و آمل اشاره کرد.
وی گفت: در مراحل ثبت نام در رشته های تخصصی امکان انتخاب دو رشته برای علاقه مندان فراهم است و نتایج نیز پس از گذشت دو هفته از برگزاری آزمون اعلام می شود.
معاون آموزش حوزه های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سامانه اینترنتی معاونت آموزش و مدیریت حوزه های علمیه مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: این آزمون در قم مانند سال های گذشته در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار می شود.
وی در پاسخ به سوالی در این خصوص که چه شهرهایی دارای کمترین مراکز و مدارس حوزوی هستند، گفت: در حال حاضر در این مورد گزارش جامعی در دست ندارم ولی می توان گفت که استان های کوچکتر به فراخور جمعیت و تعداد شهرستان های کمتر دارای کمترین مراکز حوزوی هستند.
حجت الاسلام فرحانی ادامه داد: استان های قم، تهران، خوزستان و فارس نیز دارای بیشترین مراکز و مدارس علمیه می باشند.
پایان پیام/
نظر شما