به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام حبیب بنیسی از سازندگان بازی های رایانه ای امروز (29 فروردین) در نشستی با عنوان "آسیب شناسی بازی های رایانه ای غربی" گفت: سالیانه سه هزار بازی رایانه ای در دنیا تولید می شود که این تعداد بیانگر آمار بالای کاربران این نوع بازی های در کشورهای مختلف است.
وی ادامه داد: نسل های جدید بازی های رایانه ای را به عنوان جایگزینی برای تمام رسانه ها انتخاب کرده اند و همین مسئله فرصت استفاده از دیگر رسانه ها را از آنها می گیرد.
این سازنده بازی های رایانه ای از این بازی ها به عنوان تفریحاتی رایج در این عصر نام برد و خاطرنشان کرد: این بازی ها آسیب هایی دارند که باید به آنها پرداخته شده و برای مقابله با آنها اقدامات لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به آسیب های ناشی از عدم کنترل ها در این نوع بازی ها گفت: متاسفانه در مواردی مشاهده می شود که بازی های ویژه سری های سنی مختلف مثلا بازی که برای 25 ساله ها تهیه شده، توسط کودکی هفت ساله بازی می شود و یا اینکه بازی ویژه دختران توسط پسرها استفاده شده و یا بالعکس که البته همه این مسایل مخاطراتی را در پی دارند.
حجت الاسلام بنیسی ادامه داد: در بازی های کامپیوتری شرکت ها و کشورهای تولید کننده به موضوعات دینی، ملی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و تخصیلی و فضایی توجه می شود و از همین مسیر برای تامین اهداف خود استفاده می کنند.
وی در ادامه با اشاره به لزوم رویکرد صحیح کشور در خصوص بازی های رایانه ای خاطرنشان کرد: ما در این زمینه نیازمند فرهنگ سازی هستیم و در گام های بعدی نیز باید با رعایت رده بندی بازی ها به تقابل رفتاری با موضوعات این بازی ها بپردازیم.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از بازی سازان کشور تصریح کرد: تولید بازی های رایانه ای دارای کیفیت بالا بسیار هزینه بر است و ما در گامی مهم و رو به جلو برای تامین بازی های خوب و پرطرفدار بجای بازی های غربی نیازمند حمایت همه جانبه تشویقی، تبلیغاتی و حمایتی از این گروه ها و افراد هستیم.
پایان پیام/
نظر شما