به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، بهروز مینایی، مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای امروز (29 فروردین) در نشستی با عنوان "آسیب شناسی بازی های رایانه ای غربی" تصریح کرد: بازی های رایانه ای نقطه تلاقی سرگرمی، آموزش، تفریح، هنر، رسانه و صنعت است که باید از هر نظر مورد توجه باشد.
وی ادامه داد: البته ماهیت این پدیده در مرحله اول همان تفریح و سرگرمی است که در ادامه ابعادی دیگر را نیز به خود گرفته است و امروز به جایی رسیده که اگر بخش های تفریحی و سرگرمی آن را بگیریم، نمی توان آن را بازی رایانه ای تلقی کرد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه ای گفت: آموزش یک وجه از این نوع بازی هاست و بخش اعظمی از بازی های رایانه ای آموزش هایی مخفی را به همراه دارد.
بازی های رایانه ای؛ هنر هشتم
وی در ادامه با اشاره به ویژگی های سینما به عنوان هنر هفتم خاطرنشان کرد: توانمندی های مختلفی در بازی های رایانه ای گنجانده شده که البته در این هنر کارگردانی صحنه های مختلف توسط خود بازی کننده اتفاق می افتد و همین مسئله در صورتی که این فرایند با هوش مصنوعی نیز مخلوط شود، بسیر جذاب و مورد استقبال کاربران بوده و همین ظرفیت ها و توانمندی ها باعث می شود تا از این بازی ها با عنوان هنر هشتم یاد کنند.
بازی های رایانه ای از سیاسی ترین و اقتصادی ترین صنایع تفریحی دنیا
مینایی ادامه داد: گیم ها یکی از رسانه ای ترین هنرهای موجود هستند و این پدیده به دلیل صنعتی شدن امروز به سیاسی ترین و اقتصادی ترین صنایع تفریحی دنیا تبدیل شده است.
وی در ادامه با تاکید بر ظرفیت های کشور در خصوص استفاده از ظرفیت های موجود در بازی های رایانه ای اضافه کرد: با توجه به ظرفیت هایی که امروز در کشور به صنعت تبدیل شده و نرم افزارهایی که داریم، نیاز کمتری به وارد کردن این دانش از خارخ هست و در کنار همه این مسایل فرزندان با هوش ایران می توانیم بازی هایی تولید کنیم که دیگر نیازی به بازی های غربی نداشته باشیم.
رسانه ها بیشتر به بعد منفی بازی های رایانه ای می پردازند
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: تلقی های ما و مخصوصا صدا و سیمای از بازی های رایانه ای بیشتر به جنبه های منفی گرایش دارد تا جنبه های مثبت در صورتی که می توان با استفاده از آن فضای سرگرمی مناسبی برای ردیف های سنی مختلف ایجاد کرد و پیام های مد نظر را ارائه داد ولی مهم ترین راهکار برای رسیدن به این هدف بومی شدن بازی های رایانه ای در کشورمان است.
درصد بالایی از گیمرهای ایرانی هنوز کودکان و نوجوانان هستند
وی در ادامه با بیان اینکه 70 درصد از گیمرها در دنیا بالای 18 سال هستند، تصریح کرد: برخلاف این روند در ایران به علت گرایش دیرتر به بازی های رایانه ای 60 درصد از بازی کنندگان بین هشت تا 13 سال سن دارند ولی این آمار در آینده رشد سنی داشته و وضعیت ایران هم مثل دیگر کشورها می شود.
پایان پیام/
نظر شما