به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیتالله سبحانی شب گذشته(28 فروردین) در دیدار با حجتالاسلام موسی پور، معاون برنامهریزی و امور مجلس سازمان بازرسی کل کشور و جمعی از مدیران و مشاوران این سازمان اظهار داشت: حضرت علی(ع) در شهرهای دور و نزدیک بازرسانی گماشته بودند و این امر نشان میدهد این امر در صدر اسلام هم وجود داشته و عملکرد استانداران و فرمانداران زیر نظارت بوده است.
این مرجع تقلید افزود: در کلام امیر مؤمنان(ع) بازرسان با عنوان «چشم» نام برده شدهاند و همین امر حاکی از اهمیت بازرسی و جایگاه والای بازرسان در حکومت داری است.
آیتالله سبحانی ادامه داد: ضروری است بازرسان از تقوا و سلامت روحی کاملی برخوردار باشند و راستگویی آنها محرز شود زیرا سرنوشت نهادها و سازمانها به گزارش آنها بستگی دارد و این اشخاص نباید از چیزی غیر از حقیقت تأثیر بپذیرند.
استاد بزرگ حوزه علمیه قم بر ضرورت انتخاب بازرسانی با ایمان تأکید و اظهار کرد: تقوای بازرسان باید در حدی باشد که هرگونه رشوه را به مثابه آتش دوزخ بپندارند و از دریافت آن خودداری کنند. وی بیان داشت: در امر گزینش بازرسان نیز باید همه جوانب در نظر گرفته شود تا ایمان و صلابت آنها کاملاً روشن شود.
آیتالله سبحانی خاطرنشان کرد: نبود ضمانت اجرایی در گزارشات سازمان بازرسی یکی از نقایص محسوب میشود زیرا زحمت زیادی برای تهیه آنها کشیده میشود اما ضمانتی ندارند که اجرایی شوند.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به حضور خود در زمان نگارش قانون اساسی جمهوری اسلامی گفت: ضمانت اجرایی از جمله مباحثی بود که همواره مد نظر ما قرار داشت و اگر گزارشات سازمان بازرسی کل کشور بدون ضمانت اجرایی باشند نتیجه چندانی نیز نخواهند داشت.
پایان پیام/
نظر شما