برداشت خیار و سیر از سطح مزارع استان خوزستان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، از برداشت خیار و سیر از اواخر از سطح مزارع استان تا پایان اردیبهشت خبر داد.

محمد قاسمی نژاد، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: 8 هزار هکتار از اراضی خوزستان به کشت خیار اختصاص یافته که نسبت به سال گذشته اختلاف معنی داری نداشته است.

 

وی با بیان اینکه تولید خیار سبز در استان در دو فصل کشت بهاره و پاییزه حدود200 هزار تن می باشد، متوسط عملکرد خیار را در هر هکتار را 25 تن اعلام کرد و افزود: شهرستان های شوش، اندیمشک و شوشتر به ترتیب با یک هزار و 480 هکتار، یک هزار و 250 هکتار و 730 هکتار سطح زیر کشت از مناطق عمده کشت خیار در استان هستند.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، با بیان اینکه محصول خیار با دست برداشت و به سایر استان ها صادر می شود، خاطر نشان کرد: برداشت خیار در خوزستان از اوایل فرودین آغاز و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.

 

وی با اشاره به اینکه برداشت سیرسبز از نیمه دوم اسفند آغاز و به تدریج تا نیمه اول اردیبهشت ادامه دارد، شهرستان های دزفول، بهبهان و رامهرمز را از مناطق عمده کشت سیر در استان دانست و اضافه کرد: سطح زیر کشت سیر در استان 900 هکتار می باشد و میانگین برداشت این محصول در هر هکتار 15 تن در هر هکتار است.

 

وی با بیان اینکه برآوردها نشان می دهد 13 هزار و 500 تن سیر از مزارع استان برداشت و روانه بازار مصرف شود، عنوان کرد: سیر مانند سایر محصولات در اوج برداشت به سایر استان ها صادر می شود و سطح زیر کشت و تولید سیر نسبت به سال زراعی گذشته تغییر قابل ملاحظه ای نداشته است.

 

پایان پیام/

کد خبر 244728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha