به گزارش خبرنگار شبستان، غلامعلی جعفرزاده، نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه نوبت بعدازظهر امروز سه شنبه 27 فروردین در موافقت با رد لایحه بودجه 92 گفت: بعضی دوستان در مورد رد لایحه بودجه 92 این ایراد را گرفتند که کمیسیون تلفیق می توانست اصلاحات را بدون رد لایحه به عمل آورد و چرا با داشتن اختیارات لایحه را کمیسیون تلفیق به صحن کشانده است.
وی اظهار کرد: صلاح نمی دانم برخی مباحثی را که در کمیسیون تلفیق اتفاق افتاد در صحن مطرح کنم زیرا عمق فاجعه به حدی نیست که در صحن آن را مطرح کنیم ولی اگر دوستان دولت اعلام آمادگی کند ما آنها را مطرح می کنیم که آنها چه مواردی را در دفاع از لایحه در صحن کمیسیون مطرح کرده اند.
جعفرزاده تاکید کرد: عمده کارشناسانی که برای دفاع از لایحه دولت به کمیسیون می آمدند نمی توانستند از این تغییرات بودجه ای دفاع کنند زیرا 70 تا 80 درصد مواردی که به قول دولت اصلاح بوده است به تغییر بودجه انجامیده است.
وی بیان کرد: فکر می کنم 80 روز تاخیر از سوی قوه مجریه نتیجه اش همین چیزها باشد و در واقع به نحوی برنامه ریزی شد که امروز برای طرح اشکالات کسی حوصله نداشته باشد و به نحوی فرصت 4 تا 5 ساعته دفاع از کلیات با بی حوصلگی به پایان برسد.
نماینده رشت تصریح کرد: خدا را شکل ما در نظام مترقی زندگی می کنیم که اگر شورای نگهبان ناظر بر مجلس نبود مجلس به قوه دیکتاتوری تبدیل می شد و اگر مجلس بر قوه مجریه نظارت نمی کرد قوه مجریه نیز به یک نظام دیکتاتوری تبدیل می شد.
وی تاکید کرد: چطور می شد دولتی که شعار عدالت محوری می دهد اما وقتی وظیفه بودجه ریزی به عهده اش است اینگونه پیشنهادات را مطرح می کند چرا باید بودجه نهاد ریاست جمهوری 8/81 افزایش داشته باشد اما بودجه مجمع تشخیص تلخیص 16 درصد و مجلس اعم از مرکز پژوهش ها و کتابخانه ها 5/59 درصد، دیوان محاسبات، 7/18 درصد و شورای نگهبان 1/47 کاهش بودجه ای داشته باشند این به چه معنا است چطور می شود یک دولت بگوید من عدالت محور هستم اما اینطوری با این اصل عدالت رفتار کند.
جعفرزاده یادآور شد: آنچه از بودجه 91 ما انتظار داشتیم برقراری انضباط مالی بود که با این وضعیت درآمدی می بینیم در لایحه بودجه 92 درآمدها غیرواقعی و غیرشفاف دیده شده است آیا قرار نیست کاهش وابستگی ما به نفت انجام شود ما بیشترین افزایش اتکا به نفت را از سال 84 تاکنون داشته ایم.
نماینده رشت تصریح کرد: متاسفانه اعتبارات مصوب بخش فرهنگ در سال 91 77 هزار میلیارد ریال بود که این مبلغ در بودجه سال 92، 55 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است و متاسفانه عمده این اعتبارات نیز در جاهایی دیده شده است که ریز انها نیامده است و اکثر انها قابلیت دسترسی دارند.
پایان پیام/
نظر شما