صادرات 30 هزار تن کشمش فرآوری شده بناب

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه 11.2 درصد از صادرات غیرنفتی استان را محصولات کشاورزی تشکیل می‌دهد، گفت: سالانه 30 هزار تن کشمش به خارج از کشور صادر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی، در جمع بهره‌برداران زیربخش‌های مختلف کشاورزی شهرستان بناب، با بیان اینکه 11.2 درصد از صادرات غیرنفتی استان را محصولات کشاورزی تشکیل می‌دهد، گفت: سالانه 30 هزار تن کشمش توسط کارخانجات سبزه پاک‌کنی شهرستان بناب فرآوری و به خارج از کشور صادر می‌شود.

 مسعود محمدیان افزود: با توجه به محدودیت زمین قابل کشت برای توسعه زراعت، برنامه‌ریزان و کارشناسان، تنها راه دستیابی به اهداف بلند‌مدت توسعه در این بخش یکپارچه‌سازی اراضی خرد کشاورزی و استفاده بهینه از منابع آب است.

 

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی در شهرستان بناب به عنوان یکی از محورهای توسعه همه‌جانبه این شهرستان مطرح بوده و به همین لحاظ در طول برنامه‌های پنجساله تلاش و سرمایه‌گذاری کلانی برای دستیابی به اهداف توسعه در بخش کشاورزی انجام شده است، گفت: بناب با برخورداری از 1.8 درصد از مساحت اراضی کشاورزی استان، 8.7 درصد تولید محصولات زراعی، 9.3 درصد تولید محصولات باغی و 7.2 درصد تولید محصولات دامی استان را به خود اختصاص داده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان ‌شرقی از آغاز اجرای طرح جی.پی.اس و مطالعه الگوی کشت در اراضی کشاورزی استان خبر داد و افزود: در این طرح که برای نخستین بار از شهرستان بناب آغاز شده است، موضوع آبیاری، تغذیه و اقلیم منطقه مورد مطالعه قرار گرفته و در نهایت به شناسنامه‌دار شدن تمام اراضی کشاورزی استان منتهی می شود.

 

محمدیان با اشاره به اینکه سالانه بیش از 30 هزار تن کشمش توسط کارخانجات سبزه پاک‌کنی شهرستان بناب فرآوری و به خارج از کشور صادر می‌شود، گفت: با وجود تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی نه تنها تولیدات کشاورزی کاهش نیافته، بلکه میزان صادرات نیز افزایش یافته است.


وی یادآور شد: این مهم به همت تولیدکنندگان و بهره‌برداران حاصل آمده و با توجه به برنامه‌های میان‌مدت در افزایش کمی و کیفی تولید برای ورود بهتر و ماندگاری در بازارهای منطقه‌ای و جهانی، توسعه صنایع فرآوری و بسته‌بندی محصولات در قالب طرح‌های زیر‌بنایی توسعه بخش کشاورزی استان با دقت تمام و براساس نیازهای کارشناسی شده شهرستان‌های مختلف استان توسط این سازمان دنبال شده است.


وی تصریح کرد: تلاش بر این است با جلب و جذب سرمایه بخش خصوصی، ارتقای کیفی تولیدات بیش از پیش میسر شود و با توجه به اینکه محصولات کشاورزی 11.2 درصد صادرات غیرنفتی استان را از آن خود ساخته است، این امر قابلیت‌های بی‌بدیل بخش کشاورزی در گام نهادن در جاده اعتلا و رشد در سال جهاد اقتصادی را به خوبی نمایان می‌سازد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 244407

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha