مهندس سید رضا رضوی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، ظهر امروز (27 فروردین)، به خبرنگار شبستان در بوشهر گفت: با پایان مرحله ایمن سازی تجهیزات برق رسانی، لوازم اندازه گیری و کابل سرویس مشترکان، تامین برق پایدار همه مشترکان برای استفاده از روشنایی و سیستم های خنک کننده در چادرهای مستقر در منازل و کمپ ها انجام شده است.
وی افزود: در مرحله نخست پس از وقوع زلزله شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر اقدام به عادی سازی شبکه به صورت اضطراری کرد که با استقرار 110 نیروی فنی و 16تیم حفار در مجموع در قالب 36گروه کاری انجام شد.
رضوی افزود: اکنون به علت آسیب دیدن شبکه برق در 20 درصد از مناطق شهر شنبه، با استفاده از ژنراتور و ترانسفورماتورهای سیار به این مناطق برق رسانی می شود و بنابراین همه زلزله زدگان دسترسی به انرژی برق دارند و چادرها نیز همه برق دارند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به فعالیت 46 گروه فنی و حفار در مناطق زلزله زده اضافه کرد: زلزله 130 میلیارد ریال به تاسیسات و شبکه برق در مناطق کاکی شنبه و طسوج آسیب زده است و پیش بینی می کنیم بازسازی این تاسیسات 45 روز طول بکشد.
وی یادآور شد: تعداد پستهایی که کمتر از 50درصد خسارت دیده اند 60دستگاه و به مبلغ 18میلیارد ریال و شبکه های فشار ضعیف و تاسیسات روشنایی که بین 30 تا 100درصد خسارت دیده اند به طول 75کیلومتر و به مبلغ 30میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: تعداد انشعاب هایی که به میزان 100درصد به آنها خسارت وارد شده یکهزار و 200انشعاب و حجم زیان های وارده در این بخش شش میلیارد ریال و انشعاب هایی که کمتر از 50درصد خسارت دیده اند یکهزار و 800انشعاب به مبلغ دو میلیارد ریال است.
رضوی گفت: مناطق زلزله زده شامل 25روستا و شش شهر با سه هزار مشترک برق هستند.
زلزله ای به بزرگی 6.1 ریشتر ساعت 16 و 22 دقیقه و 49 ثانیه روز سه شنبه هفته گذشته بخش های شنبه و طسوج و کاکی شهرستان دشتی در جنوب استان بوشهر را لرزاند.
پایان پیام/
نظر شما