به گزارش خبرگزاری شبستان، سوقندی با بیان اینکه برپایی نخستین دوره از جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها به عنوان یکی از برنامههای سومین جشنواره بینالمللی فرهنگی – هنری خلیج فارس میتواند باب جدیدی در حوزه پژوهش و دانشگاهها بگشاید. به یقین اگر این بخش از جشنواره خلیج فارس در سالهای آینده نیز برگزار شود، آثار بهتر و بیشتری را در این حوزه شاهد خواهیم بود.
دبیر نخستین جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها افزود: گسترش فعالیتهای فرهنگی – هنری، بزرگداشت شهدای خلیج فارس، معرفی چهره استکبار جهانی، شناسایی و معرفی ظرفیتهای خلیج فارس، ارتقای سطح آگاهی نسل جوان از تاریخ و هویت کشور ایران اسلامی و همچنین حمایت از تولیدات فرهنگی – هنری و پژوهشی از جمله اهداف برپایی نخستین جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها به شمار میآیند.
وی با اشاره به موضوعهای نخستین جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها گفت: خلیج فارس در سفرنامههای خاورشناسان، خلیج فارس در سفرنامههای جهان گردان، خلیج فارس در سفرنامههای جغرافیدانان، سیاحان و بازرگانان، خلیج فارس در سفرنامههای ایرانیان و همچنین خلیج فارس در سفرنامههای سفرا، نمایندگان و کشورهای خارجی محورهای اصلی این دوره از جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها را تشکیل میدهند.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با بیان این که علاقهمندان تا سیام اردیبهشت مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه نخستین جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها ارسال کنند، عنوان کرد: اکنون هیات داوران در حال ارزیابی آثار ارسال شده هستند.
سوقندی با اشاره به اینکه تصمیم داریم مقالات برگزیده نخستین جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها را در قالب یک کتاب منتشر کنیم، اظهار کرد: مقالات برگزیده صبح روز پنجشنبه (پنجم اردیبهشت) در تالار مجتمع فرهنگی – هنری کونش استان سمنان ارایه خواهند شد. همچنین بعدازظهر همان روز مراسم اختتامیه این دوره از جشنواره ملی خلیج فارس در آینه سفرنامهها برگزار میشود.
سومین جشنواره بینالمللی فرهنگی ـ هنری خلیج فارس اول تا دهم اردیبهشت ماه سال 1392 در سراسر کشور و مراسم پایانی در استان هرمزگان برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما