به گزارش خبرگزاری شبستان، جشنواره وبلاگ نویسی جهاد مجازی با توجه به لزوم حضور جدی وبلاگ نویسان انقلابی در فضای مجازی و نیز تشکیل جبهه جهاد مجازی در مقابل هجوم سازمان یافته دشمنان انقلاب در سالی که به عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام نهاده شده است به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان برگزار می شود.
این جشنواره با هدف انعکاس گسترده و ترویج فرهنگ انقلاب در فضای مجازی، شناخت و ایجاد ارتباط با وبلاگ نویسان متخصص در مباحث مرتبط، تعمیق باورهای اسلامی، انسانی مسلمین در میان عموم آحاد جامعه، انعکاس و ترویج حقایق فعالیت های انجام پذیرفته در کانون های فرهنگی هنری مساجد، تهیه بانک اطلاعاتی از وبلاگ های مساجد جهت استفاده در شبکه جهاد مجازی و ایجاد روحیه نشاط اجتماعی و کار گروهی در میان دست اندر کاران کانون های فرهنگی هنری مساجد برگزار می شود.
این جشنواره توسط کانون فرهنگی هنری مهدی موعود (عج) و با همکاری دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری استان اصفهان با موضوعاتی چون نقش ولایت در جامعه، حماسه ی سیاسی و شور حضور، حماسه ی اقتصادی و حمایت از تولید ملی، فعالیت های کانون محور و بصیرت افزایی و نقد و هدایت فعالیتهای فرهنگی هنری و اجتماعی اجرا می شود.
معرفی آثار و ثبت نام حداکثر تا تاریخ 92/2/17 فقط از طریق سایت www.ravagh.ir امکان پذیر است و در هنگام ثبت نام اطلاعات باید به صورت کامل و بدون خطای تایپی وارد شود.
فعال بودن و به روز بودن محتوای وبلاگ ها از جمله شرایط شرکت در این مسابقه است؛ زمان ساخت وبلاگ ها دارای اهمیت نیست و هرشرکت کننده می تواند تنها یک وبلاگ با حداقل 10 پست ارسال کند. پنج مطلب پایانی هر وبلاگ نیز از شروع زمان فراخوان تا پایان زمان آن مورد بررسی و داوری قرار می گیرد.
شرکت کنندگان می توانند از تمامی قالب های رایج نوشته های وبلاگی از قبیل دل نوشته ها، خاطرات، یادداشت روزانه، مقاله، قطعات ادبی، شعر، عکس و حدیث را به طور مجزا استفاده کند تا برای هر بخش امتیاز جداگانه ای دریافت نماید.
چنان چه مطالب مندرج در وبلاگ متعلق به نویسنده نیست منبع آن ذکر و تمامی منابع و پی نوشت های مطالب، باید در هر پست درج شود. اتکا به منابع غنی، بهره گیری از ادبیات وبلاگ نویسی، تاثیر گذاری و ارتباط با مخاطب و خلاقیت در ارائه محتوا توسط وبلاگ نویس از جمله معیارهای امتیاز دهی هیات داوران است. تولیدی بودن مطالب نیز از امتیاز ویژه ای برخوردار است.
مسئولیت مطالب و محتوای وبلاگ های شرکت کننده در جشنواره،به عهده نویسنده وبلاگ است. مهم ترین معیار امتیاز دهی، تولید محتوا و نگارش یادداشت، توسط خود وبلاگ نویس است و پیشنهاد می شود شرکت کنندگان در یک پست کوتاه به معرفی جشنواره بپردازند.
داوری جشنواره در دو مرحله « انتخاب آثار و داوری نهایی انجام می شود؛ در مرحلهی اول، هیئت انتخاب آثار همزمان با شروع مسابقه و رسیدن آثار به بررسی و انتخاب آثار دارای حدنصابهای مرحلهی داوری اقدام میکند و پس از پایان مهلت مسابقه، آثار برگزیدهی هیئت انتخاب آثار به هیئت داوران تحویل داده میشود. در هنگام داوری، 50 درصد امتیاز به «محتوای مطالب وبلاگ و 50 درصد امتیاز به «شرایط فنی تخصیص مییابد.
ملاک های محتوایی این جشنواره شامل تناسب موضوع و محتوا، ادبیات وبلاگی (صمیمیت، روانی و سادگی)، استفاده از تصویر و لینک، نگاه نو، پیوندهای روزانه، پیوندهای دائم، خلاقیت در ارائهی محتوا، رعایت اصل خلاصه نویسی، وجود تیتر مناسب، شفاف سازی و نتیجه گیری از مطالب، نقد سالم و ادبیات اخلاق مدارانه و تعامل با دیگران و ارتباط دوسویه با مخاطبان است.
طراحان و اجرا کنندگان توانمند در کد نویسی، بنر های حمایتی، پادکست ها و ... از امتیاز ویژه برخوردار می شوند؛ لذا در هنگام ثبت نام توانمندی های خود را ذکر کنید.
ملاک های فنی این جشنواره شامل تناسب گرافیک وبلاگ با موضوع، استفاده از بخش معرفی وبلاگ، رعایت نکات ویرایشی و نگارشی، استفاده از آرشیو موضوعی، وجود شمارشگر بازدیدکنندگان، سرعت بارگذاری وبلاگ، تعداد بازدید، استمرار به روز رسانی، استفاده از لوگوی مناسب، تناسب فونت، اندازه، نوع، رنگ متن، RSS-تعداد صفحات ایندسک شده و رنکینگ وبلاگ و استفاده از جذابیت های بصری است.
به 30 اثر برگزیده تندیس جشنواره به همراه هدیه نقدی اهداء می شود. مراسم اختتامیه نیز در تاریخ 2/3/92 همزمان با میلاد مولای متقیان علی (علیه السلام) با حضور شرکت کنندگان و برگزیدگان و مسئولین برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما