ماهیت مسایل کشور در سال‌جاری مسایل سیاسی و اقتصادی است

رضایی با تأکیدبر اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات یازدهم سبب می‌شود یک روحیه بزرگ به ملت ارائه شود، گفت: ماهیت مسایل کشور در سال‌جاری مسایل سیاسی و اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته (23 فروردین) در نشست با فعالان سیاسی و دانشجویی با اشاره به نامگذاری سال‌جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی اظهار کرد: ماهیت مسایل کشور در سال‌جاری مسایل سیاسی و اقتصادی است.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در بعد سیاسی مهمترین مسئله انتخابات یازدهم ریاست جمهوری محسوب می‌شود که مشارکت بالای مردم در آن ابعاد گسترده‌ای از نظام را به رخ جهانیان می کشد.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات یازدهم سبب می‌شود یک روحیه بزرگ به ملت ارائه شود و با موفقیت و تلاش بیشتری به فعالیت‌ها ادامه دهند، خاطرنشان کرد: در همین راستا باید از هر کاری که مانع حضور گسترده ملت در انتخابات شود جلوگیری کنیم، قطعاً ملت ایران در انتخابات پیش‌رو با حضور حداکثری لبیک بزرگی به مقام معظم رهبری می‌گویند.

 

وی با اشاره به بعد اقتصادی شعار سال‌جاری گفت: در بعد اقتصادی باید کار جدید و نویی انجام دهیم حماسه سیاسی پیش از این نیز در کشور داشته‌ایم و این بدان معناست که حماسه امسال باید رخ دهد که باز تکرار حماسه‌های سیاسی گذشته است.

 

رضایی با بیان اینکه حماسه جدیدی در مسایل اقتصادی باید با اقدامات بزرگ ملت ایران به وقوع بپیوندد، افزود: مهمترین تبلور حماسه اقتصادی تشکیل قوی‌ترین و هماهنگ‌‌ترین دولت پس از انقلاب با برنامه اقتصادی مدون است.

 

وی در ادامه با اشاره به موضوع مذاکره با آمریکا تصریح کرد: در بعد سیاست خارجی ایران معتقدم که آمریکایی‌ها منتظر تأثیر تحریم‌های اقتصادی بر ایران هستند نه انتخابات یازدهم ریاست جمهوری چرا که گمان می‌کنند این تحریم‌ها ملت ایران را فلج می‌کند.


رضایی گفت: در شرایط امروز نیازمند وحدت هستیم و بنابراین چنین گروه‌بندی‌هایی به ضرر است و درست نیست و لذا همه اصولگرایان باید با هم ائتلاف داشته و به وحدت برسند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در مسئله اقتصاد معتقد به اقتصاد اسلامی ایرانی هستیم، گفت: اقتصاد اسلامی ایرانی ماهیت آن اقتصاد مردمی است و در این اقتصاد ارزشی معتقد به نوسازی اقتصاد ملی ایران هستم که این اقتصاد بر 2 پایه مردم و ارزش‌های الهی استوار است.

 

وی با بیان اینکه امروز نیازمند وحدت میان تمام اصولگرایان و نیروهای ارزشی هستیم، تأکید کرد: نباید نیروهای ارزشی در جبهه پایداری خود را از مجموع اصولگرایان جدا کنند چرا که این تفرقه سبب می‌شود در خلق حماسه سیاسی ضعیف ظاهر شویم.

 

رضایی با بیان اینکه در 20 سال گذشته مقام معظم رهبری بارها خواستار جداسازی اقتصاد ایران از منابع نفتی شده اند، گفت: در حوزه تحقق منویات رهبری در راستای جداسازی منابع اقتصادی کشور از منابع نفتی تنها یکی از سیاست های اصل 44 که همان خصوصی‌سازی است اجرایی شده است.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انجام پروژه‌های عمرانی زیاد اقتصاد ایران را رشد نمی‌دهد، تأکید کرد: بسیاری از پول‌های کشور خرج پروژه‌های عمرانی شده در حالی که یکی از مشکلات اقتصادی ایران این است، بسیاری معتقدند که اقتصاد ایران با انجام پروژه‌های عمرانی درست می‌شود در حالی که تأثیر این پروژه‌ها تنها بر زندگی مردم است.

 

وی بابیان اینکه در ایران امکانات فراوان و توانایی‌های بسیاری داریم ولی تاکنون نتوانسته‌ایم از آن‌ها خوب استفاده کنیم، گفت: در 30 سال گذشته مدیریت قوی دیپلماتیکی و امکانات فراوان و توانایی‌های بسیاری داریم ولی تاکنون نتوانسته‌ایم از آن‌ها خوب استفاده کنیم.


پایان پیام/

 

کد خبر 243377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha