به گزارش خبرگزاری شبستان ازقم، محسن عابدینی پور عصر گذشته(21فروردین) در جمع خبرنگاران با اشاره به این که ارتش جمهوری اسلامی ایران بر اساس اصل 47 قانون اساسی در زمان صلح موظف به مشارکت در بازسازی و سازندگی میهن اسلامی می باشد اظهار داشت: در همین راستا قرارگاه سازندگی قائم(عج) با اجرای موفق پروژه های متعدد عمرانی، مطالعاتی و صنعتی در نقاط مختلف ایران، آمادگی دارد تا طرح های زیر بنایی کشور را در کوتاه ترین زمان و با روزآمدترین روش های مهندسی طراحی و اجرا نماید.
وی بیان داشت: قرارگاه سازندگی قائم(عج) مجموعه متشکل از 12 موسسه و چند گروه اجرایی است که در زمینه های مختلف از جمله شهرسازی و معماری، راه و ترابری، برق، فناوری ارتباطات و اطلاعات، نفت و گاز، خدمات هوایی به صورت تخصصی فعالیت می کند.
عابدینی تصریح کرد: در رابطه با فعالیت های قرارگاه سازندگی قائم (عج) به صورت جزئی تر می توان به پدافند هوایی، نگهداری و تولید هواپیماهای پیشرفته و پهباد، ساخت موشک های زمین به هوا و زمین به زمین، راه سازی و تاسیسات شهری، ساختمان های بهداشتی، آموزشی، تجاری، ورزشی، صنعتی، نظامی، درمانی و مسکونی، ترافیک و حمل و نقل اعم از زمینی، دریایی و هوایی، بندر و فرودگاه سازی، اجرای شبکه های مخابراتی و تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی اشاره نمود.
وی با اشاره به این که قرارگاه سازندگی قائم (عج) وظایف گسترده ای دارد، خاطرنشان کرد: در اساس نامه این قرارگاه 88 مورد وظیفه برای آن تعریف شده است که بخشی از آن به دلیل بحث های امنیتی و نظامی قابل اطلاع رسانی نیست.
عابدینی پوربا بیان این که قرارگاه سازندگی قائم (عج) تا کنون پروژه های موفق متعددی را به مرحله اجرا رسانده و قردادهای مهمی را برای انجام پروژه های بزرگی منعقد نموده است عنوان کرد: قراردادهای فیبر نوری در سراسر کشور، احداث کانال سراسری مرزی به طول به طول تقریبی 30 کیلومتر، سد دو قوسی کارون 2 با مشارکت پیمانکاران قوی خارجی ، تعدادی سد در استان بوشهر مانند سد دالاهو، خط ششم متروی تهران، متروی شیراز و قراردادی با وزارت نیرو از جمله آن ها هستند.
وی تاکید کرد: قرارگاه سازندگی قائم (عج) در انعقاد قرارداد ها شیوه نوین و کارمندی دارد، کارها بر اساس تعامل مدیریتی و در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی شکل می گیرد.
قرارگاه سازندگی قائم (عج) یک واحد اجرایی ملی است
عابدینی پور با اشاره به این که با همکاری دستگاه های مختلف، وابستگی خود را به بودجه و هزینه های نقدی کاهش دادیم، تصریح کرد: ما در فعالیت های قرارگاه سازندگی قائم (عج) رقیب پیمانکار ها و بخش خصوص نیستیم و تحت عنوان یک واحد اجرایی ملی فعالیت می کنیم.
وی ابراز داشت: با توجه به این که قرارگاه سازندگی قائم (عج) از دادن مالیات معاف و برای ضمانت به بانک ها وجه نقد پرداخت نمی کند دارای امتیاز ارزش افزوده 25 درصدی است که حتی اگر 15 درصد آن محقق شود، موجب تسریع در کار و استقبال طرف های قرداد خواهد بود.
اجرای نهضت سوادآموزی فناوری اطلاعات در سطح ملی
عابدینی پور یادآور شد: پروژه های انتقال آب از تهران به قم و قطار پر سرعت تهران، قم و اصفهان نیز توسط قرارگاه سازندگی قائم (عج) اجرا خواهد شد و اجرای طرح نهضت سواد آموزی فناوری اطلاعات در سطح ملی نیز به عهده این قرارگاه گذاشته شده است.
وی در ادامه با بیان این که دفتر فنی وزارت کشور طرح احداث بلوار عمار یاسر را در سال 1344 به شهرداری قم ابلاغ کرده است گفت: طرح 45 متری، 55 متری، 75 متری و فاز چهار این پروژه در سال های گذشته انجام شده است و قرارگاه سازندگی قائم (عج) طی مذاکراتی با شهرداری قم آمادگی اجرای فاز 5 این پروژه را دارد.
تکمیل پروژه عمار یاسرقم توسط قرارگاه سازندگی قائم (عج)
عابدینی پور تصریح کرد: قرارگاه سازندگی قائم (عج) به شهرداری قم پیشنهاد کرده است که آمادگی دارد کل پروژه عمار یاسر را از کمربندی امیر کبیر تا بلوار 15 خرداد، خیبان معلم، بلوار دورشهر تا میدان سپاه را در هفت کلیومتر تکمیل کند و تفاهم نامه های در این رابطه امضاء شده است.
وی افزود: آمادگی داریم همه وجوه پروژه عمار یاسر را اعم از زیر گذرها، پل های هم سطح، دو یا سه سطح و ادامه تونل غدیر تا جمهوری را بدون دریافت هزینه از شهرداری انجام دهیم و در قبال آن در تملک بدنه با هم به تفاهم برسیم.
عابدینی پور خاطرنشان کرد: این برای اولین بار است که یک واحد اجرایی متولی همه منابع مالی و درآمدی باشد و به این شیوه تعامل مدیریتی پروژه ها را انجام دهد.
اجرای پروژه پیامبر اعظم(ص) باید تحت نظر یک مدیریت واحد انجام شود
وی با بیان این مطلب که در مورد بلوار پیامبر اعظم(ص) نیز پیشنهاد اجرای آن از طرف قرارگاه سازندگی قائم (عج) به شهرداری قم داده شده است که هنوز در این زمینه به تفاهم نرسیده ایم عنوان کرد: شهرداری قم قصد دارد این پروژه را در چند فاز و فازها را در چند بلوک انجام دهد، در صورتی که این پروژه یک پیکره ای بزرگ است و نباید هر قسمت آن را به یک مجموعه واگذار کنند.
عابدینی پور اضافه کرد: بلوار پیامبر اعظم (ص) به عنوان یک پروژه ملی و فرا ملی، اگر قرار است به واحدهای مختلف اجرایی سپرده شود، باید یک مدیریت واحد داشته باشد و با تشکیل کمیته ای مشخص با هماهنگی اجرا شود.
وی با اشاره به این که قرارگاه سازندگی قائم (عج) از سال 84 تاسیس شده است تصریح کرد: مجموعه اعتبارات قراردادهای این قرارگاه در 5 سال گذشته 70 میلیارد تومان بوده، در حالی که در سه ماه گذشته تا کنون امضای قرارداد 1000 میلیارد تومانی با شرکت آب و فاضلاب تهران تنها یکی از قراردهای ما بوده که مرحله اول آن با هزینه بالغ بر 100 میلیارد تومان آغاز شده است.
عابدینی پور خاطرنشان کرد: با هدف گذاری های انجام شده پیش بینی می شود در سال 92 میزان اعتبارات قراردادهای قرارگاه سازندگی قائم (عج) به 25 هزار میلیارد تومان برسد.
قم به 200 تقاطع هم سطح و غیر همسطح احتیاج دارد
وی در پایان به معضل ترافیک قم اشاره کرد و افزود: قم سالانه پذیرای 20 میلیون زائر است و جهت کاهش بار ترافیکی، قم به 200 تقاطع هم سطح و غیر هم سطح احتیاج دارد.
پایان پیام/
نظر شما