به گزارش خبرگزاری شبستان، سرهنگ علی یلی، رئیس پلیس فتا خراسان شمالی گفت : با توجه به رصد و پایش فضای مجازی بویژه در محیط تالارهای گفتگو (چت روم ها) اخیراً افرادی اقدام به درج آگهی فروش گوشی تلفن همراه و لب تاب بصورت دست دوم با قیمت پایین و مارک های معروف در بستر اینترنت می کنند.
وی اظهار کرد: افراد به طمع خرید کالای با کیفیت و ارزان با شماره تلفن ارائه شده توسط فروشنده که در اغلب اوقات با مدارکی جعلی خریداری شده و مورد استفاده ایشان قرار گرفته است تماس برقرار می کنند که فرد با شگردهای متقلبانه و ارائه مشخصات کالای مورد نظر خریدار ، اعتماد وی را جلب و با ارائه شماره حساب بانکی ،خریدار را تشویق به واریز وجه به حساب ایشان می کنند.
رئیس پلیس فتا خراسان شمالی در ادامه تصریح کرد: پس از واریز وجه نقد توسط خریدار ، تماس بصورت یکطرفه از سوی فروشنده قطع و هرگز کالایی به آدرس خریدار ارسال نمی شود ، ضمن اینکه شماره کارتی که قربانیان به آن پول واریز می کنند . متعلق به متهمین نبوده بلکه سرقتی و متعلق به فردی دیگر می باشد.
سرهنگ یلی در ادامه از شیوه جدید مزاحمت اینترنتی خبر داد و افزود: متاسفانه اخیراَ افرادی مزاحم و شیاد شماره موبایل و شماره پلاک خودروی افراد را شناسایی و متعاقبا جهت ایجاد مزاحمت افراد ، آن را در سایت های فروش خودروها با قیمت های بسیار پایینی درج می کنند و شماره تماس افراد را نیز در ذیل آن جهت تماس مشتریان قرار می دهند.
بنابرگزارش پایگاه خبری پلیس ،رئیس پلیس فتا خراسان شمالی گفت: مزاحمین ، با این روش موجبات مزاحمت و تماس های فراوان توسط کلیه افراد بازدید کننده از سایت های فروش خودرو در سراسر ایران را برای افراد فراهم می آورند.
وی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان به راحتی فریب این سایت ها و افراد کلاهبردار را نخورند و در صورت مشاهده این گونه سایت ها و وبلاگهای فروش تجهیزات مستعمل ، مراتب را سریعاَ با پلیس فتا خراسان شمالی به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.ir بخش "تماس با ما" در میان گذاشته یا با شماره تلفن های 110 یا 2-2182770 تماس حاصل کنند.
پایان پیام/
نظر شما