حاشیه های حضور یک مستنمد ایرانی در جشنواره عربی

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در پی حاشیه های به وجود آمده در پی حضور فیلم کوتاه «کورسو» در بخش ویژه (خارج از مسابقه) جشنواره فیلم شهر دُبی، در این باره توضیحاتی منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، این توضیحات به شرح فوق است:
1) همانطور که در متن خبر ارسالی «مرکز» هم به وضوح آمده است، جشنواره فیلم شهر دُبی با عنوان Gulf Film Festival که شش سال است در حاشیه جنوبی کشور عزیز ما برپا می گردد، فیلم کوتاه ایرانی «کورسو» را در بخش «فصل مشترک» یا InterSection خود شرکت داده است که علت اصلی آن هم موفقیت این فیلم کوتاه در جشنواره معتبر «کلرمون فران» فرانسه بوده است.
بعبارت دیگر، این بخش ویژه جشنواره شهر دُبی به نمایش فیلم های کوتاهی اختصاص دارد که پیش از این، در جشنواره های معتبر جهانی موفق به کسب جایزه هیات داوران یا تماشاگران شده اند و به همین دلیل، مسئولان جشنواره شهر دُبی با رصد جشنواره های معتبر دنیا، فیلم کوتاه «کورسو» را پذیرش و با توسل به موفقیتی که در جشنواره کلرمون فران بدست آورده، نسخه ای از آنرا در بخش ویژه جشنواره خود قرار دادند که بصورت غیررقابتی و در کنار بخش اصلی (مسابقه بین الملل) برگزار می شود. پس «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» اساساً نقشی در این داستان نداشته است و صرفاً جهت جلوگیری از انتشار اخبار غلط، اقدام به درج خبری کوتاه از این جشنواره کرده است و چگونگی نمایش «کورسو» در بخش ویژه جشنواره را اعلام کرده است.
2) توجه تمامی دوستان رسانه ای و جامعه هنری ایران را به این نکته جلب می کنیم که مسئولان این «مرکز» و کارگردان فیلم کوتاه کورسو، هیچ قصدی برای شرکت در این جشنواره که از روز پنجشنبه گشایش می یابد را نداشته و ندارند.
3) مطمئن باشید که «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» با تولید آثار ارزشمندی پیرامون «خلیج همیشگی فارس» نظیر: دریای پارس (منوچهر طیاب)، خلیج فارس و جزایر سه گانه ایرانی (علی باقرزاده نمازی)، سیراف (مهدی اسدی)، سرزمین سلمان (امیرحسین جوانشیر)، سنگ نوشته خارک (بهروز فرجی)، عَلم شمشیری (الله کرم رضایی)، آب ما را با خود برد (سعید ابوطالب)، ژئوپارک قشم (زهرا سلیمی)، از سنیز تا سیراف (بهروز فرجی)، تنگه هرمز (شهرام حیدریان)، پارس خلیج فارس ایران (علی باقرزاده نمازی)، سواحل جنوب (فرهاد ورهرام) و...، طراحی بخش ویژه و نمایش فیلم های مرتبط با بوم زیست خلیج فارس در بخش «نگین درخشان» ششمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت، برپایی همایش علمی «سینمای تجربی» با حضور بیش از 60 استاد دانشگاه، پژوهشگر، سینماگر و منتقد سینما در جزیره ابوموسی و... در صیانت از نام جاودان «خلیج فارس» و دفاع از ارزش های میهن اسلامی، لحظه ای درنگ نکرده و خیلی جلوتر از حاشیه سازان بی دغدغه است.
 

کد خبر 242561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha