هالیوود مصداق بارز الهامات شیطانی است

استاد دانشگاه باقرالعلوم گفت: هالیوود مصداق بارز الهامات شیطانی است و بدون شک تمام سازندگان فیلم ها و موسیقی های مستهجن از شیاطین الهام می گیرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، وحید یامین پور، استاد دانشگاه باقرالعلوم، عصر روز گذشته (19 فروردین) در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره فرهنگی و هنری سلام که در سالن آمفی تئاتر شهید رجایی قزوین برگزار شد، بیان کرد: صحبت از جنگ نرم، جنگ روانی، رسانه ای و فرهنگی در نخستین روزهای انقلاب زده می شد ولی کسی متوجه این موضوع نبود که این جنگ نظیر یک جنگ رئال و واقعی است و تلفات و قربانی خواهد داشت، ممکن است حیثیت و کیان نظام را متزلزل کند، دل ها را مجروح، خانواده ها را متلاشی کرده و مهاجرت اجباری ایجاد کند.
 

وی ادامه داد: دوره کنونی عرصه پنجه در پنجه شدن حوزه فرهنگ، رسانه و هنر است و دیگر هیچ ساز و کار سیاسی عاقل و خردورزی به دنبال لشگرکشی برای جنگ نیست چرا که مفهوم حاکمیت از ابعاد جغرافیایی آن خالی شده و به طور کامل از ابعاد هویتی پر شده است.
 

استاد دانشگاه باقرالعلوم اضافه کرد: برای تصرف جغرافیای فرهنگی به ابزار فرهنگی نیاز است که فرهنگ و هویت را تصرف کند و ما در سال های اخیر متوجه این موضوع شده ایم که نمونه آن شیوه مواجهه جمهوری اسلامی ایران به عنوان منادی فرهنگی متفاوت با فرهنگ الحادی غرب است.
 

وی عنوان کرد: وجه تمایز بزرگانی نظیر شهید مرتضی آوینی با دیگران در ریزبینی و ظریف بینی ایشان بود به طوری که پس از دوران جنگ تحمیلی برخی ردای مسئولیت بر تن کرده و یا مشغول فعالیت های اقتصادی، عمرانی و غیره شدند ولی شهیدآوینی معتقد بود هدایت هویتی، رسانه ای و فرهنگی کشور دشوارتر از گذشته شده است.
 

یامین پور تأکید کرد: مستند روایت فتح شهید مرتضی آوینی تنها تجلی تصویری ایشان بود، شهید آوینی تنها روایت فتح نیست بلکه روایت فتح، آغاز این شهید بزرگوار بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از شهادت ایشان لقب سید شهیدان اهل قلم را به شهید آوینی دادند.
 

وی خاطر نشان کرد: شهید آوینی در بسیاری از مقالات خود تصریح کرده بود که آینده انقلاب تنها از راه کانال حفظ هویت فرهنگی انقلاب اسلامی عبور خواهد کرد و هر آنچه که بر آن اولویت داده شود نتیجه ای جز بیچارگی انقلاب نخواهد داشت.
 

استاد دانشگاه باقرالعلوم توضیح داد: امام خمینی (ره) نیز فرمودند که اگر روحانیت، نمایندگان مجلس و مسئولان نظام به سمت اشرافی گری گرایش یابند باید فاتحه نظام را خواند همچنین ایشان تأکید داشتند که امر فرهنگی مقدم بر توسعه اقتصادی و توسعه سیاسی است.
 

وی اظهار کرد: شهید آوینی فرمودند، شاید اکنون که متمرکز بر مسائل توسعه اقتصادی هستیم، متوجه نشویم ولی همین جنگ رسانه ای است که از ما قربانی می گیرد ولی متاسفانه ما تلفات آن را مشاهده نکردیم تا زمانی که تبدیل به یک چالش تند سیاسی نظیر فتنه 88 شد که پس از آن در هر خانواده ای جنگ چریکی اتفاق افتاد.
 

یامین پور گفت: اگر هویت و حاکمیت ابعاد خارجی داشت، این عوامل نمی توانست به درون خانه ها نفوذ یابد چراکه فرهنگ از درون می جوشد و از دوشاخه تلویزیونی که وارد پریز می شود وارد خانه ها می شود.
 

وی افزود: بسیاری از مسئولان تصور می کردند که هنر و رسانه ابزار تفنن است ولی شهید آوینی پیش بینی کرده بود که این ابزار تنها برای تفنن نیست بلکه ابزاری برای ساختن دنیای جدیدی منطبق بر عوامل هستی شناسی الحادی غربی است که فرزندانمان را از ما فاصله می دهد.
 

استاد دانشگاه باقرالعلوم اعلام کرد: در جبهه جنگ سخت افسران، فرماندهان، تقدس جنگ و غیره به خوبی مشخص است ولی در جبهه جنگ نرم هیچ یک از این عوامل شناخته شده نیست و مشاهده می شود که رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از سال ها از دانشجویان به عنوان افسران جبهه جنگ نرم یاد کرده و ما را متوجه این تقدس می کنند.
 

وی تصریح کرد: جهاد فرهنگی، هنری و رسانه ای امری مقدس است و ما متوجه آن نیستیم، افرادی که کار فرهنگی و هنری می کنند می توانند با ساخت کلیپ، عکس و غیره از مرزهای فرهنگی مراقبت کنند و اجازه انحراف، کشته شدن، مفقود الاثر شدن و غیره را ندهند.
 

وی عنوان کرد: هنرمند مقدس است و خطاب هنرمند به عالم روان، احساسات و عواطف مخاطبان نیست چراکه شأن هنر بسیار بالاتر از احساسی شدن است.
 

یامین پور اضافه کرد: تمامی انسان ها ملهماتی دارند که اگر تزکیه شده باشد آن هنر از الهامات الهی است و در غیر این صورت الهامات شیطان است، هالیوود مصداق بارز این الهامات شیطانی است و بدون شک تمام سازندگان فیلم ها و موسیقی های مستهجن از شیاطین الهام می گیرند.
 

وی تأکید کرد: کار فرهنگی تنها خطابه، استدلال و جدل کردن با انسان ها نیست و در بسیاری از مواقع ما به این موارد نیاز نداریم انسان ها باید زیبایی امر آسمانی را هرچند در یک کلیپ و عکس مشاهده کنند.
 

استاد دانشگاه باقرالعلوم خاطر نشان کرد: برخی بر این باور هستند که ما از اعتقاد به سبک زندگی می رسیم ولی به طور عام قضیه معکوس این موضوع صادق است و ما به طور عموم از سبک زندگی به اعتقاد می رسیم به این معنا که وقتی سبک زندگی ما فاسد می شود، اعتقادات ما نیز فاسد می شود.
 

وی اضافه کرد: عرصه فرهنگی و هنری برای تفنن و سرگرمی نیست بلکه این هنر یا از مجرای شیطانی است که منجر به نابودی سپاهی از اسلام می شود و یا از مجرای الهی است که موجب زندگی بخشیدن به جهانی می شود، اگر نمی توانیم همچون شهید آوینی کار فرهنگی انجام دهیم چه بسا بهتر که انجام ندهیم ولو جایزه جشنواره فجر را نیز برده باشیم.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 242280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha