برگزاری جشنواره صنایع دستی نقش مهمی در ارتقای هنرهای اسلامی دارد

داور نخستین جشنواره صنایع دستی با مضامین قرآنی گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی تاثیر زیادی در ارتقاء هنرهای سنتی و اسلامی دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، محسن کاوه از داوران نخستین جشنواره صنایع دستی با مضامین قرآنی اظهار داشت: با برگزاری این جشنواره، ارتقاء هنر های اسلامی در کشور فصل نوینی را آغاز می نماید.

وی آثار ارائه شده به این جشنواره را اثرهای در خور توجه دانست و گفت: امیدوارم در سال های آینده آثار بیشتری به این جشنواره ارسال گردد.

این هنرمند معتقد است که تبلیغات بیشتر و همچنین شناسایی هنرمندان هنرهای سنتی و اسلامی از اقصی نقاط کشور در روند رو به رشد برگزاری چنین جشنواره هایی موثر است.

کاوه گفت: هنرمندان باید تشویق شوند تا آثار فاخر و ارزشمند خود را به چنین جشنواره هایی که در سطح بالا برگزار می شود ارسال نمایند.

داور نخستین جشنواره صنایع دستی با مضامین قرآنی، برگزاری این جشنواره را اقدامی ارزنده و قابل تقدیر عنوان کرد.

محمدرضا گرامی یکی دیگر از داوران این جشنواره با اشاره به اینکه از لحاظ تعداد اگر چه آثار کمی به این جشنواره ارسال شده است، اظهار داشت: در کیفیت آثار متوجه می شویم که هنرمندان رشته های صنایع دستی اثرهای قابل توجهی را به جشنواره ارسال نمودنده اند که بی نظیر است.

وی گفت: هنرمندان ما در رشته صنایع دستی تا حدودی با ضعف طراحی رو به رو هستند که در صورت آموزش مطمئن هستم هنرمندان می توانند آثار ارزشمند و فاخری را تولید نمایند.

وی مشکل طراحی را یک مشکل ریشه ای اعلام کرد و افزود: با آگاه سازی در کلاس های آموزشی باید اولین قدم را در برطرف کردن این ضعف برداشت.

گرامی طراحی را پایه و اساس هنر دانست و گفت: برگزاری کلاس های آموزشی، شرکت در جشنواره های مختلف و استفاده از تجربیات پیشکسوتان، بهترین راهکار برای تقویت و بهبود طراحی برای هنرمندان خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارشاد یزد، داور نخستین جشنواره صنایع دستی با مضامین قرآنی در ادامه برگزاری این جشنواره را، اولین قدم موثر در ارتقاء فعالیت های هنری برای هنرمندان رشته صنایع دستی دانست.

به اعتقاد این هنرمند برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند در ارتقاء فعالیت های هنری هنرمندان موثر باشد.

پایان پیام/

کد خبر 24228

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha