به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد حسین صفار هرندی درباره وضعیت کنونی سینما و همچنین دوران وزارتش، گفت: برخی از مشکلات امروز سینما به دوران اصلاحات و فیلمهای دختر و پسری که باب شد باز میگردد و کار را به جایی رساند که سینما دیگر خانوادگی و متکی بر ارزشها نیست؛ اما حرف ما یک چیز و در عمل سینما یک چیز دیگر است که آن تکیه زدن سینما بر تاریخی یکصدساله است که در آن نقشی نداشتهایم و حتی قبل از انقلاب ما بچه مسلمانها سمت سینما هم نمیرفتیم.
وی ادامه داد: در سینما هرچه داریم پس از انقلاب است.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برخی در میانه راه دچار سیاست زدگی شدند و یکی از فیلمسازان که فیلم هایش دلگرمی بچه های جنگ بود امروز دلخوشیش این است تا جناح فلان که پارسال خیابانهای تهران را کثیف کرده بودند، برایش کف بزنند.
صفارهرندی در ادامه تصریح کرد: سوال این است که چرا این بیماریها به دل اینها افتاده که بخشی از آن به کمتوجهی ما بر میگردد و امیدوار بودیم جلوگیریها از فیلمهای در سراشیب افتاده وضعیت بد سیما را درست کند و محصول دوره ما 15 فیلم توقیفی بود.
بر اساس گزارش ایسنا، وی با انتقاد از رفع توقیف فیلمهای توقیف شده در دولت دهم، تصریح کرد: واقعا جای سوال دارد که چرا فیلمهایی که ما توقیف کردیم، رفع توقیف شد؟ مگر دولت عوض شده بود که میگوییم این فیلمها را آزاد میکنیم تا دل آنها به دست بیاید در صورتی که دلها به دست نمیآید و همان آدمی که پارسال این باج به او داده شده امسال آمد و چهرهای دیگر از خود نشان داد زیرا با پول خرج هنرپیشه کردن و عکس یادگاری گرفتن کار و سینما درست نمیشود و آنها محبت شما به دلشان میافتد اما محبت انقلاب نه و تنها اینها به درد شب انتخابات میخورند.
پایان پیام/
نظر شما