به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قاسم سمیعی، مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان گفت: این حوادث ماهیت طبیعی و غیرطبیعی داشته و از سوی کمیته امداد و نجات هلال احمر استان ارائه شده است.
وی اضافه کرد: 79 مورد از این حوادث جادهای، 93 مورد مراجعه حضوری افراد حادثهدیده به مراکز درمانی، یک مورد مرتبط با دریا و سواحل آن و دو مورد نیز شهری بوده است.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان یادآور شد: یک مورد از حوادث صنعتی و کارگاهی و دیگر مورد حادثه نیز در ارتفاعات استان روی داده است.
سمیعی تصریح کرد: مجموع کل حادثه دیدگان در این مدت زمانی یک هزار و 203 نفر بوده که سهم جادهها از این حوادث 239 نفر بوده است.
وی با اشاره به آخرین آمار عملیات امداد و نجات استان تا (15فروردین) امسال، افزود: در طول زمان اجرای طرح تعداد یک هزار و 700 فقره عملیات امداد و نجات در سطح استان انجام گرفته است.
سمیعی ادامه داد: این عملیات شامل حمل و نقل مصدومان به مراکز درمانی و رسیدگی اولیه به حادثهدیدگان با همکاری مرکز امداد و نجات فوریتهای پزشکی استان بوده است.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از خانوادههای مصدومان در حین حادثه دچار اضطراب و بلاتکلیفی هستند با مشارکت جمعیت هلال احمر استان 80 مورد اسکان اضطراری تا پایان اجرای طرح به عمل آمده است.
وی با اشاره به افتتاح پایگاه امداد هوایی استان در اواخر سال 91، افزود: در این مدت تنها دو سورت پروازی تحت عنوان عملیات پروازی توسط این پایگاه انجام گرفته است.
سمیعی تاکید کرد: با توجه به نوع حوادث که اکثراً جادهای بوده نیاز به استفاده از خدمات هوایی در استان کمتر احساس شده بود و پایگاههای زمینی امداد و نجات توانسته بودند این مناطق را پوشش دهند.
وی با تقدیر از اطلاعرسانی مناسب به مسافران نوروزی، گفت: توزیع حدود 2 میلیون پیامبرگ بین مسافران نوروزی و اطلاعرسانی به موقع ایستگاههای امداد و نجات در طی طریق بهتر مسافران نوروزی در استان کمک کرده بود.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان اضافه کرد: طبق گزارش دریافتی یک میلیون و 563 هزار و 256 خانوار نیز طی این مدت برای دریافت اطلاعات به پایگاههای جمعیت هلال احمر استان مراجعه کردهاند.
وی با تشکر از همه عوامل موثر در اجرای طرح نوروزی استقبال ایمن از بهار با اشاره به اینکه نامه ارزیابی عملکرد دستگاههای دخیل در این طرح به دستگاهها ارسال شده است، افزود: فرم ارزشیابی و دستورالعملهای مرتبط توسط دستگاههای ذیربط تهیه و نتیجه اقدامات به سازمان ارائه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران گلستان، سمیعی، شیوه اجرایی این طرح را تشکیل جلسات هماهنگی در استان برای اجرای بهتر آن، ابلاغ طرح به تمام دستگاههای مرتبط، فرمانداریها و شهرداریها، فرهنگسازی و آموزش همگانی با همکاری صدا و سیما، و راهاندازی کشیک ویژه نوروز قلمداد کرد.
وی ادامه داد: تمام دستگاههای دخیل در طرح موظف هستند، تا (20 فروردین) سال جاری تمامی مستندات خود را به همراه تکمیل فرمهای ارزیابی به دبیرخانه این طرح واقع در اداره کل مدیریت بحران استان ارسال کنند.
پایان پیام/
نظر شما