به گزارش خبرگزاری شبستان، طرح تربیتی چهره به چهره یکی از طرح ها و برنامه های بلند مدت ستاد عالی کانون های مساجد کشور و طرحی جامع و مناسب برای رشد ابعاد شخصیتی نسل جوان همراه با ارزشهای اسلامی است. این طرح پس از دو سال فعالیت، تا سال 90 در 16 استان مرزی و محروم کشور اجرا می شد که همزمان با سال جدید پنح استان دیگر به طرح چهره به چهره ستاد عالی کانونهای مساجد کشور اضافه شد.
بنابراین گزارش، استانهای آذربایجان شرقی، البرز، کرمان جنوبی، خراسان رضوی و کهگیلویه و بویراحمد در سال جدید برای اولین بار به اجرای طرح چهره به چهره میپردازند.
این طرح در استان های مذکور با تشکیل 60 حلقه تربیتی ویژه نسل جوان با ارایه مباحث مختلف با حضور استادان برجسته در امر چهره به چهره اجرا می شود. در حال حاضر در استان های مرزی کشور مربیان این طرح با برگزاری دورههای مختلف آموزشی و کارگاههای تخصصی با موضوع چگونگی برقراری ارتباط و تعامل با نسل جوان، فعالیت می کنند.
این گزارش می افزاید: گروه هدف طرح تربیتی چهره به چهره، دانشآموزان مقطع سوم راهنمایی و اول دبیرستان هستند که هر مربی با 15 نفر مخاطب نوجوان از طریق آموزش های مستقیم و غیرمستقیم به تبیین ارزشهای اسلامی و اخلاقی می پردازد و از این طریق نسل جوان در برابر آسیب های اجتماعی و تهاجمات فرهنگی غرب مصون می مانند.
قرآن و احکام اسلامی نیز متناسب با سن نوجوانان از جمله مباحثی است که در این طرح با روشهای نو و ابتکاری مربیان طرح چهره به چهره به نوجوانان آموزش داده می شود.
این طرح از حمایت و پشتیانی مراجع تقلید، آیات عظام مکارم شیرازی و سبحانی برخوردار است و آیت الله مکارم با شرکت در برخی از همایش های این طرح از توجه مسئولان به اجرای این طرح تشکر و قدر دانی کرده است و بر لزوم اجرای آن تاکید کرده است.
برگزاری اردوهای آموزشی و کارگاههای تخصصی به صورت سالانه برای مربیان طرح چهره به چهره با هدف تعامل بهتر با نسل جوان ضروری و اجتنابناپذیر است چراکه ابعاد شخصیتی بسیاری از افراد حین برپایی اردو مشخص می شود و امکان ادامه راه را برای مربیان فراهم می کند.
پایان پیام/
نظر شما