هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه در دین مبین اسلام بر بزرگداشت ایام شهادت ائمه اطهار (ع) به ویژه ایام شهادت صدیقه کبری (س) تاکید بیشتری شده است، در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار شبستان گفت: یکی از مواردی که در اسلام بسیار به آن سفارش شده است، مراسم بزرگداشت شهادت و ولادت ائمه اطهار (ع) است.
وی با بیان اینکه مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا(س) از چند بعد قابل توجه است، افزود: برگزاری مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) از یک طرف یادآور حیات طیبه و شخصیت ایشان است و از سوی دیگر با برگزاری این مراسم میتوان از زوایای زندگی آن حضرت درس گرفت.
وی با اشاره به اینکه ولایتمداری حضرت صدیقه کبری (س) برای تمام نسلها و به ویژه دختران و زنان جامعه اسلامی الگویی مثالزدنی است، اضافه کرد: در زمان فعلی برگزاری مراسم بزرگداشت و عزاداری حضرت فاطمه (س) یک ضرورت است.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) دارای سجایای اخلاقی بسیاری می باشد که از جمله آن میتوان به ولایتمداری آن حضرت در طول عمر کوتاه شان اشاره کرد و این یک درس بزرگ برای همگان است.
فیض منش افزود: زنان بزرگی در اسلام وجود داشتهاند که مکتب حضرت زهرا(س) را الگوی خود قرار دادهاند و در جنگ تحمیلی نیز زنان ایرانی با الگو قرار دادن مکتب آن حضرت جوانان خود را به میدان جنگ فرستادند تا از قرآن، اسلام و رهبری دفاع کنند.
وی با تاکید بر اینکه همه انسانها و به ویژه شیعیان و زنان مسلمان باید بیشتر از گذشته مکتب حضرت زهرا(س) را الگوی خود در زندگی قرار دهند، گفت: جامعه امروز به شدت نیازمند شناخت حضرت زهرا (س) است.
وی افزود: در نظام اسلامی باید توجه بیشتری به گسترش فرهنگ ائمه اطهار(ع) داشته باشیم و باید نسبت به ترویج الگوهای رفتاری این بزرگواران تلاش کنیم.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه فاطمیه سند حقانیت و مظلومیت تشیع است، تصریح کرد: فاطمیه (س)نیز باید مانند عزاداری سید الشهدا(ع) بزرگ نگه داشته شود.
پایان پیام
نظر شما