لفته منصوری، مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: تقویت قدرت نگارش، ایجاد همدلی بین اعضای خانواده، معرفی منابع فاخر و پر کردن اوقات فراغت، از مهم ترین اهداف برگزاری این مسابقه است.
وی با بیان اینکه مخاطب اصلی دفترچه، گروه هدف مقاطع ابتدایی و راهنمایی با امکان مشارکت سایر اعضای خانواده است، افزود: دفترچه شرکت در این مسابقات دارای 7 صفحه نویسندگی، 6 صفحه خاطره نویسی و یک صفحه خلاصه نویسی است و چنانچه فضای نوشتاری محدود باشد، شرکت کنندگان می توانند مطالب خود را در صفحه ای مجزا نوشته و به همان صفحه الصاق کنند.
وی با اشاره به اینکه اگر فردی غیر از نویسنده اصلی به تکمیل مطالب کتاب اقدام کند، باید نسبت به ثبت مشخصات خود در صفحه 16 این دفترچه بپردازد، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته و به منظور جلب مشارکت بیشتر در برگزاری این مسابقه، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی، بسیج دانش آموزی، آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جهت توزیع دفترچه های این مسابقه با این اداره کل همکاری خواهند داشت.
منصوری، با بیان اینکه اطلاع رسانی از طریق رسانه ها و نصب پوسترهای این مسابقه در مراکز یاد شده انجام می شود، اضافه کرد: بر اساس اعلام نهاد کتابخانه های عمومی کشور داوری این مسابقات نیز بر اساس معیارهای مشخص شده و به صورت استانی انجام خواهد شد.
وی تمیزی دفترچه و خوانا بودن مطالب، خلاصه نویسی، خاطره نویسی و نویسندگی را از معیار های ارزیابی دفترچه این مسابقات عنوان کرد و ادامه داد: تمیزی دفترچه و خوانا بودن مطالب 10 امتیاز، خلاصه نویسی10 امتیاز، خاطره نویسی 40 امتیاز و نویسندگی نیز 40 امتیاز خواهد داشت.
وی آخرین مهلت تحویل دفترچه ها توسط شرکت کنندگان را 31 فروردین 92 اعلام کرد و یاد آور شد: معیارهایی همچون نزدیک بودن به منظور نویسنده و پرهیز از ذکر جزئیات نثر روان در موضوع خلاصه نویسی و انسجام مطالب، جذابیت نگارش، نثر روان، جمع بندی و پایان مناسب در موضوع خاطره نویسی و نویسندگی از معیارهای مهمی است که باید مورد توجه شرکت کنندگان قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما