به گزارش خبرگزاری شبستان علی عبداللهی مدیر فناوری اطلاعات، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار برنامه راهبردی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بازار سرمایه را برای برنامه ریزی و اجرا به ارکان مختلف این بازار ابلاغ کرد.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار برنامه راهبردی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات بازار سرمایه را برای برنامه ریزی و اجرا به ارکان مختلف این بازار ابلاغ کرد.
علی عبدالهی مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس، اظهار داشت: نتایج این پروژه به تفکیک هر یک از ارکان اصلی بازار سرمایه(شرکت بورس اوراق بهادار، شرکت بورس کالای ایران، شرکت فرابورس، شرکت سپردهگذاری مرکزی، شرکت مدیریت فناوری و شرکت اطلاع رسانی) و همچنین شرکت های نرم افزاری فعال در بازار سرمایه ارائه و ابلاغ شده است.
وی افزود: بر اساس چشم انداز ترسیم شده در برنامه فناوری اطلاعات و ارتباطات، امکان اطلاع رسانی شفاف و به موقع، انجام معامله منصفانه و نظارت اثربخش بر بازار را از طریق کانالهای ارتباطی متنوع برای فعالان بازار سرمایه فراهم مینماید.
عبدالهی ادامه داد: برقراری امنیت پایدار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بازار سرمایه، توسعه خدمات نوین مبتنی بر ICT متناسب با نیاز سرمایهگذاران و سایر ذی نفعان، توسعه مدیریت داده؛ اطلاعات و دانش در بازار سرمایه، ایجاد و توسعه کانال های دسترسی متنوع ارائه خدمات به ذی نفعان، ارتقاء و بهبود نقش و اثرگذاری و جایگاه ICT بازار سرمایه از جمله اهداف مطرح شده در این برنامه راهبردی هستند.
مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس با اشاره به راهکارها، پروژهها و اقدامات تفکیکی این برنامه خاطرنشان کرد: راهکارها، پروژهها و اقدامات به تفکیک هریک از بخش های کسب و کاری اصلی فعالان بازار سرمایه تدوین شدهاند، به عنوان مثال در حوزه نظارت، یکپارچه سازی؛ چندسطحی نمودن و هوشمندسازی مدنظر قرار گرفته است و در حوزه اطلاع رسانی، متنوع نمودن کانال های دسترسی به اطلاعات؛ مبنای تعریف پروژه ها و اقدامات قرار گرفته است و به همین ترتیب در بسیاری از حوزه های دیگر مانند انجام معاملات، پس از معاملات، امنیت و زیرساختهای فنی نیز فهرست پروژه ها و اقدامات تبین شدهاند.
عبدالهی با اشاره به برنامه زمانی ارائه شده در این برنامه راهبردی تصریح کرد: پروژه های مهمی مانند سامانه معاملات و پس از معاملات طی سال 1392 به بهره برداری خواهند رسید.
مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس اظهار داشت: ارتقای سطح تعامل پذیری سامانهها، بهبود فرآیندهای خدمت رسانی به مشتریان، ارتقاء سطح امنیت سامانه، توجه ویژه به ارتقاء کیفیت ارائه خدمت و پایداری سرویس ها، از جمله سرفصل های تعریف شده برای شرکت های نرم افزاری فعال در حوزه بازار سرمایه است.
پایان پیام/
نظر شما