کوروش محمدی در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار کرد: هدف اداره کل مشاوره و آموزش خانواده تشویق دانش آموزان برای شرکت در کلاسهای فنی و حرفه ای و کار و دانش است تا بتوانند با انتخاب رشته های دانشگاهی مناسب بازار کار خوبی برای آینده شان مهیا کنند.
وی با اشاره به برگزاری همایش های موفقیت برای دانش آموزان گفت: در این همایش ها اساتیدی شرکت می کنند که روش صحیح مطالعه، نحوه صحیح تست زنی و کاهش استرس و اضطراب را به دانش آموزان آموزش می دهند.
همچنین پس از برگزاری کنکور در شهرستان های مختلف پایگاه های انتخاب رشته برای کمک به دانش آموزان تحت پوشش تشکیل می شود تا با همکاری افراد مجرب انتخاب رشته های مناسب و دانشگاههای مطلوب به دانش آموزان معرفی شود.
محمدی تصریح کرد: در مدارس کشور بالغ بر 60 هزار رابط فرهنگی، فعال هستند که دانش آموزان تحت پوشش کمیته را از لحاظ رفتاری، اخلاقی و درسی کنترل کرده و گزارش آنها را به صورت منظم به این اداره کل ارسال می کنند تا در صورت نیاز برای این دانش آموزان کلاسهای تقویتی برگزار شود.
مدیرکل مشاوره و آموزش خانواده کمیته امداد با اشاره به اینکه در حال حاضر1400 نخبه تحت پوشش این کمیته هستند گفت: از طریق رابطین فرهنگی دانش آموزانی که دارای استعداد ویژه باشند شناسایی شده و از انها حمایت می شود تا استعدادهایشان را پرورش دهند.
وی افزود: برخی از نخبه های کمیته امداد عضو بنیاد ملی نخبگان هستند و به آنها خدمات ویژه ای از جمله ارایه 70 تا 100 درصد هزینه های کارهای پژوهشی پرداخت می شود.
محمدی با اشاره به اینکه در حال حاضر 110 هزار دانشجو در کشور تحت پوشش این کمیته هستند گفت: شهریه این دانشجویان در دانشگاههای آزاد پیام نور و مراکز غیرانتفاعی و علمی و کاربردی تا سقف 40 درصد توسط کمیته امداد پرداخت می شود.
وی رشد علمی و فرهنگی این دانشجویان را از دغدغه های اداره کل مشاوره و آموزش خانواده قلمداد کرد و افزود: به همین منظور هر سال موضوعی را مشخص می کنیم تا دانشجویان مقالات خود را در این زمینه ارایه کنند.
محمدی با بیان اینکه تاکنون 2500 مقاله در زمینه سبک زندگی که موضوع امسال کمیته امداد برای دانشجویان است به دبیرخانه ارسال شده است گفت: در هر استان به 10 نفر برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.
وی طرح بارش حکمت ها را از دیگر برنامه های فرهنگی ارایه شده برای دانشجویان عنوان کرد و گفت: این مسابقه در رابطه با مطالعه نهج البلاغه است و تقویت باورهای دینی و حفظ هویت فرهنگی دانشجویان و جهت گیری صحیح فکری در کنار آشنایی با دین اسلام از اهداف ماست.
وی به نشست دوره ای مسئولان کمیته امداد با نخبگان تحت پوشش این کمیته خبر داد و گفت: در هر استان با نخبگان نشست های دوره ای خواهیم داشت و به مسائل و مشکلات صنفی و پژوهشی انها رسیدگی خواهیم کرد.
مدیرکل مشاوره و آموزش خانواده کمیته امداد از برگزاری جشن محو بی سوادی در استانهای سمنان، آذربایجان غربی، قم، آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: 200 هزار بی سواد در مجموعه های کمیته امداد شناسایی شده که تاکنون 120 هزار نفر باسواد شده اند و در استانهای نامبرده جشن محو بی سوادی برگزار شده است.
محمدی در پایان گفت: تفاهم نامه ای با نهضت سوادآموزی به امضا رسانده ایم که طبق ان 1279 دانشجوی تحت پوشش مسئولیت آموختن سواد به افراد بی سواد تحت پوشش را بر عهده گرفته اند.
پایان پیام/
نظر شما