اجرای سالانه 100 هزار طرح اشتغال و خودکفایی برای مددجویان کمیته امداد

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، از اجرای سالانه 100 هزار طرح اشتغال و خودکفایی برای مددجویان کمیته امداد کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی کشور، عصر روز گذشته (10 اسفند) در نشست تخصصی حوزه اشتغال که در رشت برگزار شد، ضمن تبیین سیاست های جدید کمیته امداد در جهت اشتغال مددجویان تحت حمایت از افزایش سقف تسهیلات طرح های اشتغالزایی خبر داد و گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار به طور میانگین سقف پرداخت تسهیلات خود اشتغالی مددجویان کمیته امداد از هشت میلیون تومان به 15 تا 20 میلیون تومان افزایش می یابد.

 

محمد امید، با بیان اینکه این طرح از نیمه نخست سال آینده در کشور اجرا می شود، تصریح کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه باید سالانه 10 درصد از مددجویان خودکفا و از تحت پوشش خارج شوند که این امر مستلزم اجرای سالانه 100 هزار فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد است.

 

وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این تعداد طرح های اشتغالزا را سالانه هزار و 500 میلیارد تومان اعلام کرد و بیان داشت: در حال حاضر اعتبارات کمیته امداد یک پنجم اعتبار مورد نیاز است که بر اساس دستورالعمل های جدید این کسری بودجه از محل تسهیلات بانکی تامین می شود.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی کشور با بیان اینکه سالانه 2 هزار و 400 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اجرای طرح های اشتغالزا به کمیته امداد اختصاص می یابد، تصریح کرد: تنها 30 درصد این اعتبارات وصول شده و مابقی 70 درصد آن به دلیل تضمین بانکی جذب نشده است.


امید، با اشاره به اینکه تضمین بانکی عمده ترین مشکل پیش روی مجریان طرح های اشتغال است، گفت: بر اساس توافق جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) با بانک ملی، کمیته امداد تضمین باز پرداخت تسهیلات بانکی را عهده دار می شود.

 

وی بیمه اعتباری طرح های اشتغالزایی را مهم ترین راهکار بهره مندی از تسهیلات بانکی عنوان کرد و افزود: با اجرای این طرح که یکی از برنامه های آتی کمیته امداد در حوزه اشتغال است، بانک ها رغبت بیشتری برای پرداخت تسهیلات به مددجویان پیدا می کنند.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، ایجاد بانک قرض الحسنه کمیته امداد، تزریق مابه التفاوت یارانه ها از صندوق توسعه ملی کشور به صندوق اشتغال نیازمندان، استفاده از وام های بانک جهانی و بهره گیری از محل درآمد مجتمع های اقتصادی کمیته امداد را از دیگر منابع تامین اعتبار طرح های اشتغالزایی عنوان کرد.


در ادامه این نشست رزمجو، مدیر کل طرح های اقتصادی کمیته امداد خمینی (ره) نیز ابراز داشت: از سال آینده طرح های اشتغال مددجویان در سه بخش کار انگیزی، توان افزایی و خودکفایی اجرا می شود.

 

گفتنی است، آموزش مهارت های شغلی به همراه مشاوره متناسب با نیاز استان، تعامل با مراکز کاریابی و فنی و حرفه ای، توسعه مشاغل خانگی از دیگر موضوعاتی بود که در نشست تخصصی حوزه اشتغال مطرح شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 24106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha