به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پرس تی وی به نوشته روزنامه انگلیسی گاردین در روز چهارشنبه و در وب سایت اختصاصی این روزنامه، اعتراضات طرحریزی شده که به آن لقب روزهای عمل در آوریل لقب داده شده است، در سوم آوریل با برگزاری یک تظاهرات در نیویورک آغاز خواهد شد و به سراسر کشور گسترش خواهد یافت.
فعالان ضدپهپاد، همچنین چندین تظاهرات در نزدیکی چندین پایگاه نظامی و شرکتهای امریکایی دستاندرکار در سیاست کشتارهای هدفمند باراک اوباما، رئیس جمهوری امریکا، سازماندهی کردهاند.
"نیک موترن"، موسس سازمان "پهپاد را بشناسیم" که یک سازمان آموزشی است و برای هماهنگی تظاهرات کمک میکند، در مورد هدف برگزاری این تظاهرات میگوید: «شک وتردیدهای بسیار زیادی در میان مردم در مورد حملات پهپاد در دیگر کشورها وجود دارد.نگرانیهایی به وجود آمده است مبنی بر این که مردم بیگناه در این حملات کشته شده و دشمنان جدیدی برای امریکا به وجود بیاید.»
شهرهایی که قرار است این تظاهرات در آن برگزار شود، عبارتند از واشنگتن دی سی، آتلانتا، فیلادلفیا، هونولولو، سانفرانسیسکو، ساکرامنتو، میناپولیس، دس موینس و دیگر ایالات.
"مدیا بنجامین"، موسس یک گروه کهنهکار ضد جنگ به نام "کد پینک"( Code Pink) است که یک گروه از زنان پیشرو برای صلح و عدالت اجتماعی هستند و در تلاش برای پایان دادن به جنگهای پرهزینه امریکا و خروج این کشور از مناطق اشغال شده در سراسر جهانمیباشند. بنجامین میگوید:«شکی نیست که روزهای عمل در آوریل،یک سطح از فعالیتهای ضد جنگ و آزادیهای مدنی را نمایش خواهد داد که در سالهای اخیر بیسابقه بوده است.»
مقامات امریکایی عموما از ارائه هر گونه جزئیاتی در مورد برنامههای پنهانی و تلفاتی که این حملات تاکنون برجای گذاشته است، خودداری کرده و آن را به مانند یک راز باقی گذاشتهاند.
براساس گزارش موسسه تحقیقات ژورنالیستی که مقر آن در لندن است، تنها در پاکستان، 366 مورد حمله پهپاد اتفاق افتاده است که بر اثر آن 3581 نفر کشته شدهاند که 884 نفر ازآنها غیرنظامیان بیگناه بودهاند.
به جز در پاکستان، امریکا در سومالی و یمن نیز از این پهپادها استفاده میکند.
واشنگتن با استفاده از پهپادهای تروریستی ادعا میکند که این پهپادها، تروریستها را مورد هدف قرار میدهد. هرچند براساس اظهارات شاهدان عینی، این حملات غالبا، منجر به تلفات بسیار زیادی در میان غیرنظامیان میشود.
نظر شما