حرکت مردم منطقه به نوعی محاکمه جهان غرب است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: علی‌رغم اینکه غربی‌ها حرکت ملت‌های منطقه را برای بدست آوردن دموکراسی تعبیر می‌کنند ولی این حرکت‌ها به نوعی محاکمه جهان غرب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کاظم جلالی،‌ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز سه‌شنبه 10 اسفند مجلس با اشاره به گزارش آمانو در جمع خبرنگاران گفت: نقدهایی به گزارش آمانو وارد است و این است که این گزارش همچنان همانند سایر گزارش‌ها بعد سیاسی دارد.

وی اظهار کرد: در این گزارش به صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح شده است.

جلالی ادامه داد: به نوعی در این گزارش بر همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران تأکید شده است که هر کسی این گزارش را نگاه کند متوجه همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای می‌شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات منطقه تأکید کرد: به نظر می‌رسد تحولات منطقه یک جریان اسلام‌گرایی و خیزش عظیم اسلامی است که گرچه غربی‌ها به نوعی خودشان را قانع می‌کنند که بگویند این جنبش‌ها برای به دست آوردن دموکراسی است اما حرکت مردم منطقه یک نوع محاکمه جهان غرب نیز هست.

وی ادامه داد: غربی‌ها و آمریکایی‌ها از غیرمردمی‌ترین و خشن‌ترین حکومت‌ها در منطقه حمایت کرده‌اند و این حمایت باعث شد که تغییراتی که باید در چند دهه قبل صورت می‌گرفت دیرتر انجام شود و مردم دیرتر به حق حاکمیت خود برسند.

جلالی تأکید کرد: علی‌رغم اینکه در لیبی این همه خشونت انجام می‌شود می‌بینیم که غربی‌ها سکوت کرده‌اند و یا فقط به یک بیانیه اکتفا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه روند مردم‌سالاری با گرایش دینی در منطقه قوی است و همه باید تلاش کنند این حرکت‌ها باثبات و در جهت محقق شدن خواسته‌های مردم باشد.

نماینده شاهرود در خانه ملت با بیان اینکه در بحث لیبی مسئله مقداری مبهم است، گفت: ما باید منتظر باشیم و ببینیم چه اتفاقاتی در لیبی می‌افتد زیرا در کشور لیبی قذافی دولت‌سازی نکرده بود بلکه سیستم سیاسی لیبی سیستم قبیله‌ای و عشیره‌ای است و ما این خوف را دارم که تجربه گذشته الجزایر در لیبی نیز تکرار شود و با ایجاد ناامنی و قتل و غارت عملا زمینه دیکتاتوری را فراهم کنند.

وی تأکید کرد: مردم منطقه باید دقت کنند در ناامنی‌های لیبی فضا برای حکومت‌های دیکتاتوری فراهم نشود و باید سعی کنند هرچه سریع‌تر ثبات در آنجا حاکم شود.

وی اظهار کرد: از طرف دیگر در مورد برخی کشورها همانند مصر، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها دارند با دستپاچگی حکومت نظامی را طولانی می‌کنند و این خود به نوعی ایستادگی در برابر خواست مردم است.

جلالی همچنین در پاسخ به سؤالی که به انگشت‌نگاری از فوتبالیست‌های ایرانی در کشور عربستان سعودی اشاره داشت، گفت: این حرکت بسیار زشت بوده است و وزارت خارجه و دولت باید این موضوع را پی‌گیری کنند و ایران نیز باید عمل مقابله به مثل با اطبای عربستان در تهران انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم دولت جمهوری اسلامی ایران باید با هر کشوری که این اقدام را نسبت به ایرانیان انجام می‌دهد عمل مقابله به مثل در مبادی ورودی کشور داشته باشد.

پایان پیام/
 

کد خبر 23996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha