به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از العالم شخصیت های سوریه ای ، ضمن محکوم کردن حمله تروریستی به علامه "محمد سعید رمضان البوطی" دبیرکل اتحادیه علمای بلاد شام و مبلغ برجسته اسلامی ، این اقدام را در مسیر منافع رژیم صهیونیستی ذکر کردند.
شیخ "محمد سعید رمضان البوطی" دبیر کل اتحادیه علمای شام به همراه دهها تن دیگر که در مسجد جامع الایمان در منطقه المزرعه در دمشق پای درسهای هفتگی وی می نشستند، قربانی جنایت ترور وحشیانه شدند.
پنجشنبه شب (اول فروردین ماه 1392)در جریان حمله تروریستی به مسجد "الایمان" در دمشق 49 نفر از جمله علامه البوطی و نوه وی شهید شدند. در این حمله تروریستی همچنین 84 نفر مجروح شدند و خسارتهای فراوانی به مسجد وارد شد.
در این حمله یک تروریست با نزدیک شدن به علامه البوطی، کمربند انفجاری خود را منفجر کرد.
تروریست ها شیخ البوطی را به این دلیل هدف قرار دادند که از امامت نمازگزاران و خطبه های نماز جمعه وی خشمگین بودند، خطبه ای که سوریها به دلیل ارزشهای آن و ارائه درسهایی در تسامح و میانه روی، از آن استقبال می کردند.
شیخ "حسام شعیب" عضو اتحادیه علمای شام روز شنبه در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: شاید همراهی و همسویی دیدگاه های فکری و دینی علامه البوطی با دیدگاه های دولت و نیز حمایت از نظام سوریه برخی را آشفته کرده بود.
علمای دینی و شیوخی که با البوطی همراه بودند، مواضع وی را مواضع سیاسی برجسته در مقابله با رژیم صهیونیستی توصیف می کنند و این علاوه بر نقشش در طرح فرهنگ مقاومت در میان مردم، همچنین مواضعش در بحران اخیر و مخالفتش با دخالت خارجی است.
شیخ "عبدالسلام الحراش" هماهنگ کننده کنفرانس علمای مسلمان در میهن اسلامی نیز در گفتگو با العالم اظهار داشت: علامه البوطی از کسانی بودند که بدون هیچ ترسی از مرگ، رسالتی را که بردوش داشت را به انجام رساند.
دولت و پارلمان و مردم سوریه این جنایت را محکوم کرده و آن را نقطه عطفی در روند بحران خونین در سوریه دانستند.
شیخ "محمد جاسم النادر" شیخ عشایر النعیم در سوریه نیز در مصاحبه با العام اظهار داشت: در حالی که ورود اشخاص با کفش به مساحد و خانه های خدا حرام است، پس چگونه آنها وارد مساجد شده و به قتل، انفجار و اقدامات تروریستی مبادرت کردند.
ترور شیخ البوطی تقریبا یک ماه پس از فتوای وی در شورای عالی صدور فتوا در سوریه صورت گرفت مبنی بر اینکه ملحق شدن به ارتش سوریه برای دفاع از سوریه و ملت آن یک فریضه واجب شرعی است.
نظر شما