به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، محمد کیانی مدیر فرهنگی و آموزش کمیته امداد استان اردبیل صبح امروز( 27 اسفند) در نشست با جمعی از بانوان فرهیخته در استان اردبیل اظهار داشت: تعداد کل بیسوادان تحت پوشش این نهاد یکهزار و 94 نفر زن و 430 نفر نیز مرد هستند که از بین زنان بیسواد معرفی شده، تعدادی با حضور در کلاسهای آموزشی مهارتهای موردنظر را یاد گرفتند.
وی توجه و حمایت از نهاد مقدس خانواده را در راستای تضمین سلامت جامعه عنوان کرد و افزود: خانواده پایهگذار بخش مهمی از سرنوشت جامعه و انسان است، چراکه در تعیین خط مشی زندگی اخلاق، سلامت روح و جسم این خود تأثیر بسزایی دارد.
کیانی فاز سوم طرح نظام جامع آموزشی را بررسی سبک زندگی ایرانی دانست و بیان کرد: در این طرح که با محوریت خانواده اجرا میشود، ارائه خدمات مشاورهای و آموزش، تقویت مشارکتهای اجتماعی و توانمندی فکری و فرهنگی خانوادهها بیشتر مدنظر است.
در ادامه این جلسه خدیجه جعفریاصل مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: فرهیختگی بانوان ما در عصر حاضر به عناصری همچون معنویت، علم و تخصص و بالاتر از همه حفظ حجاب و حیا وابسته است که در این زمینه نباید اقدامات و فعالیتهای انجام شده را نامناسب و کم تلقی کنیم.
وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگر جامعه زنان ما به حرکتهای رو به جلو در حوزه علم و تربیت و به اجرا گذاشتن مبانی ارزشی نیاز دارند که امیدواریم در قالب طرح رحمت و آموزش خانوادهها به ویژه زنان بیسواد سرپرست خانوار بتوانیم، نواقصات و کوتاهیها را برطرف کنیم.
جعفری اصل با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاخصه سواد، بهداشت و گرایش به معنویت در زنان ما توسعه حقیقی داشته است، تصریح کرد: در اجرای طرح رحمت بیش از یکهزار و 94 زن سرپرست خانوار از آموزشهای موردنظر بهرهمند میشوند که اولویت اجرای این طرح نیز برای زنان بیسواد در تمام شهرستانها و مناطق محروم است.
پایان پیام/
نظر شما