به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام سیدمحمود صانعی،مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران گفت: این دوره آموزشی با هدف تربیت مربی توانمند جهت پاسخگویی به شبهات و سوالات مطرح شده از سوی دشمنان اهل بیت(ع) برگزار شد.
وی افزود: در راستای تقویت مبانی اعتقادی طلاب و ارتقاء سطح آشنایی آنان با شیوههای ترویج معارف دین در مناطق خاص، ضروری است ابتدا اساتید و مربیانی در این زمینه تربیت شوند که دورههای فیض نور به منظور تامین این نیاز و در پاسخ به تقاضای مدیران حوزههای علمیه اجرا میشود.
وی تبلیغ و نهادینه کردن آموزههای دین را از ماموریتهای اصلی حوزههای علمیه دانست و گفت: این رسالت، در مناطق خاص از اهمیت بیشتری برخوردار است؛ بنابراین لازم است اساتید، دانش آموختگان، مبلغین و طلاب ضمن افزایش و تحکیم باورهای دینی خویش زمینه گسترش آن را در جامعه فراهم کنند.
مدیر تبلیغ حوزه های علمیه خواهران یکی از روشهای دیرینه دشمنان اسلام را ایجاد تفرقه و اختلاف در جوامع اسلامی برشمرد و لزوم حفظ وحدت و پرهیز از ورود به مسائل اختلافی را از مهمترین سیاستهای حاکم بر دورههای فیض نور دانست.
وی با بیان اینکه دوره تکمیلی تربیت مربی فیض نور به مدت 5 روز در شهر مقدس قم برگزار شد، تصریح کرد: در این دوره آموزشی، طرح مباحث به صورت مقارنهای و تطبیقی بود و موضوعاتی از قبیل کلام با محوریت عدل الهی و پاسخگویی به شبهات مطرح شده در این خصوص، تاریخ با رویکرد تحلیل حوادث پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) و بررسی عوامل آن، جریانشناسی سلفی معاصر، شیوههای جذب مخاطب و همگرایی با اهل سنت، روش فهم حدیث و شناخت احادیث موضوعه و نقد و ارزیابی آن، مورد آموزش قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران حجتالاسلام صانعی افزود: در پایان دوره از شرکتکنندگان آزمون گرفته شد و مربیانی که موفق به احراز امتیاز لازم شدند باید پژوهشی در زمینه موضوعات خاص ارائه کنند که پس از ارزیابی و بررسی آن توسط کارشناسان، در صورتی که موفق به کسب حد نصاب لازم شده باشند در مدارس به عنوان دوره کارورزی در مباحث مربوطه مجاز به تدریس می شوند.
پایان پیام/
نظر شما