مخاطب محوری رمز موفقیت برنامه اسرا

کارشناس بخش قرائت برنامه تلویزیونی اسراء با اشاره به مهم ترین علت موفقیت برنامه اسرا گفت: این برنامه با هدایت و نظر مستقیم مخاطبان اداره می شد.

عبد الرضا صدیق، کارشناس بخش قرائت برنامه تلویزیونی اسراء با اشاره به سطح برگزاری دومین دوره مسابقات قرآنی اسراء در حاشیه مراسم اختتامیه این برنامه به خبرنگار شبستان گفت: این دوره با حضور چهره های قرآنی در رشته های مختلف از سراسر کشور کیفیت این رقابت ها را تا حد مطلوبی افزایش داده بود.


صدیق با اشاره به هدف اصلی از شکل گیری برنامه قرآنی اسراء تصریح کرد: این برنامه با هدف جمع کردن جوانان و عاشقان قرآن و اهل بیت(ع) در کنار هم بود و اجرای هرچه بهتریک برنامه جذاب در قاب سیما برای نشان دادن زیبایی های قرآن به اذعان عموم است.


وی افزود: بیش از 95 درصد شرکت کنندگان در این برنامه از سنین جوان و پایین تر بودند که خیل مشتاقان شرکت در این مسابقه تلویزیونی تا آخرین لحظات پخش سری دوم ادامه داشت.همچنین برخی از مخاطبین به تازگی به جمع علاقه مندان برنامه اسراء پیوسته بودند و برخی می گفتند: ما با قرآن هیچ انسی نداشتیم ولی به واسطه نوای دلنشین قرآن مشتاق دیدن برنامه اسراء شدیم.


وی با بیان این مطلب که چارچوب برنامه های سیما و امکانات آن محدود است اظهار کرد: برنامه اسراء با هدف استعداد یابی جوانان قرآنی یا صرفا یک مسابقه اجرا نشد بلکه این اهداف در کنار تلاش خالصانه عوامل برنامه محقق شد و با محدودیت هایی که یک برنامه تلویزیونی دارد و به خصوص کمبود بودجه امکان اجرایی شدن طرح های جذابی که اغلب از ذهن تهیه کننده برنامه عبور می کرد محقق نشد.
 

صدیق عنوان کرد: با اجرای موفق دو سری از برنامه اسراء امید وارم در آینده مورد حمایت های مسولین قرار گیرد تا با شناسایی استعدادهای جوان قرآنی با حضور مداوم در برنامه یا تشکیل مجمع قرآنی به منظور تقویت و راهبری استعدادهای جوان قرآنی موفق شویم.
 

وی با اشاره به طرح های سال های آینده برنامه اسرا در جهت تقویت این برنامه خاطرنشان کرد: با حمایت های مادی مسولان امیدوارم در سری های بعدی این برنامه با سفرهای استانی در کنار مردم کشورمان این برنامه را اجرا کنیم ویا مرحله پایانی آن را در یکی از شهرهای کشور به صورت هر چه پر شکوه تر برگزار نماییم.
 

استاد صدیق با اشاره به یکی از علت های موفقیت برنامه اسرا در کنار برنامه های مشابه خود در سیما تصریح کرد: شاید در برنامه های شبکه های مختلف سیما شاهد مسابقات غیرحضوری و تلفنی برای مخاطبان باشیم ولی برنامه اسرا به دلیل آنکه اداره کننده و مجری برنامه خود مخاطبان بودند و مجری برنامه یا کارشناس آن کم ترین دخالتی در اجرا آن داشتند و پیامک های مردم به هر نحوی در برنامه خوانده می شد و سریعا از تغییر دکور گرفته تا مسایل دیگر اجرایی می شد، از علت های موفقیت این برنامه بوده است.همچنین تلاوت های قاریان نوجوان که با لطافت و ضمیر پاک خود نوای دلنشین قرآن را در قلب های مردم جاری می ساختند خیل مشتاقان آستان کتاب الهی ار پای سفره قرآن آورد.
 

صدیق با اشاره به دیگر عوامل مؤثر در موفقیت برنامه قرآنی اسرا در شبکه قرآن و معارف سیما تصریح کرد: دکور زیبا و مجری قوی برنامه سید وحید مرتضوی که با شیطنت های خاص خود در کنار وقار لازم و برخورد جذاب با بینندگان از دیگر عوامل موفقیت برنامه اسرا است.
 

وی با اشاره به چگونگی انتخاب قطعات برای اجرای تقلیدی شرکت کنندگان خاطرنشان کرد: در این برنامه سعی شد تا قرایی همچون استاد مصطفی اسماعیل، استاد محمد صدیق منشاوی و استاد عبد الباسط محمد عبد الصمد که در تمام جهان اسلام سرشناس هستند بهره مند شویم و قطعاتی از تلاوت های انان انتخاب شود که تا حدودی سخت و یا متوسط بوده و آیاتی که این قاریان تلاوت کردند حاوی پیام و مضامین خاصی باشند مثل قطعه استاد مصطفی اسماعیل از سوره فاطر که می فرماید: یَا أَیُّهَا النَّاسُ أَنتُمُ الْفُقَرَاء إِلَى اللَّهِ وَاللَّهُ هُوَ الْغَنِیُّ الْحَمِیدُ ﴿15﴾.
 

کارشناس بخش قرائت در برنامه اسرا تصریح کرد: شرکت کنندگان در این برنامه با آنکه بهترین تلاوت ها را ارائه دادند و دارای استعدادهای خوبی هستند نباید فراموش کنند که یک تلاوت تقلیدی را قرائت کرده اند و باید در راه پیشرفت تلاوت خود گام های بلندی بردارند.
 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 238242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha