به گزارش خبرگزاری شبستان،جعفر توزندهجانی، داستاننویس کودک و نوجوان گفت: این جایزه با پرهیز از افراط و یا تنگنظریهای سایر جشنوارهها سعی در شناخت و یافتن آثار خوب دارد، همین مسئله هم باعث پیوند آن با مخاطبانش میشود.
وی که برنده جایزه غنیپور به واسطه تالیف کتاب «چرا دریا عصبانی شد» است، از نقش شهید غنیپور در داستاننویسی به نیکی یاد کرد و افزود: من از دهه 60 آثار دفاع مقدس را میخواندم و به همین دلیل هم با طیف وسیعی از افراد در جنگ آشنا بودم، از جمله شهید غنیپور که با او در «کیهان بچهها» آشنایی نزدیک داشتم و بر اهمیت توجهاش به داستان واقف بودم.
وی نوآوری در نوشتن و داوری را عامل توفیق خواند و اظهار داشت: به نظر من یک اثر شاخص یا برگزیده باید نوآوری داشته باشد و این موضوع طوری در اثر طرح و ارائه شود که نویسنده و مخاطب را محفوظ و بهرهور کند.
نویسنده کتاب «مهمانی دیوها» استفاده از روانشناسی کودک را در تالیف داستانهای کودک و نوجوان مهم برشمرد و تاکید کرد: مخاطب کودک و نوجوان امروز نسبت به خیلی از مسائل آگاه است و نیازها و خواستهای متفاوتی دارد، برای همین نویسنده باید نیازهای خاص کودک را در دنیای جدید درک کند.
بنا به گزارش ستاد خبری دهمین جشنواره شهید حبیب غنیپور، وی داستاننویسی را کاری خلاقانه دانست و ادامه داد: متاسفانه نویسندگی در کشور ما حرفهای نشده است.
توزندهجانی با تاکید بر اهمیت سادگی و فضاسازی سالم در جایزه غنیپور خاطرنشان کرد: به طور کلی هر جشنوارهای سیاست خاص خود را دارد، با این اوصاف به نظر من جایزه غنیپور از امتیازات و ویژگیهای خوبی برخوردار است که برای ادبیات امروز مفید خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما